AK Parti'den Ersin Tatar'ın zaferi hakkında açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Hak ve adalet mücadelesini büyük bir özgüven ile yürüten Kıbrıs Türkleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük bir demokratik olgunluk göstermiştir. KKTC demokrasisinin gücünü tüm dünya görmüştür.

AK Parti'den Ersin Tatar'ın zaferi hakkında açıklama
AK Parti'den Ersin Tatar'ın zaferi hakkında açıklama
GİRİŞ 19.10.2020 09:26 GÜNCELLEME 19.10.2020 09:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

 

Hak ve adalet mücadelesini büyük bir özgüven ile yürüten Kıbrıs Türkleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük bir demokratik olgunluk göstermiştir. #KKTC demokrasisinin gücünü tüm dünya görmüştür.Kıbrıs Türkleri, KKTC’nin egemenlik hakları, Kıbrıs Davası ve Doğu Akdeniz’deki hak ve menfaatlerin korumasına dair gayreti, vizyonu ve liderliğiyle öne çıkan Sn @ersinrtatar’ı #KKTC Cumhurbaşkanlığı’na seçerek tüm dünyaya açık bir mesaj vermiştir.

Kıbrıs Türkleri, KKTC’nin egemenlik hakları, Kıbrıs Davası ve Doğu Akdeniz’deki hak ve menfaatlerin korumasına dair gayreti, vizyonu ve liderliğiyle öne çıkan Sn Ersin Tatar’ı #KKTC Cumhurbaşkanlığı’na seçerek tüm dünyaya açık bir mesaj vermiştir.

Kıbrıs Türkü’nün ortaya koyduğu bu kararlı ve kıymetli tavır, önümüzdeki dönemde artarak sürecek olan Türkiye-KKTC işbirliğine de büyük bir motivasyon ve ivme kazandırmıştır. Türkiye her zaman ve her koşulda KKTC’nin yanında olacaktır.

Bu seçimlerin kazananı, tüm Kıbrıs Türkleri olmuştur. Kıbrıs Türkü’nün davası ve Doğu Akdeniz’de hak ve menfaatlerimizin korunması siyaseti kazanmıştır. KKTC, güçlü bir demokrasi ve bölge barışı için kilit bir aktör olduğunu göstermiştir..

Onurlu ve saygın #KKTC Cumhurbaşkanlığı görevine seçilen Sn
Ersin Tatar'ı bir kez daha tebrik ediyor; KKTC ve Kıbrıs davamız için hayırlı olmasını diliyoruz.

YORUMLAR 2
  • sakaryalı 3 yıl önce Şikayet Et
    kuzey kıbrıstaki rum sevicileri güney kıbrısa gönderelim yerlerini türkiyeden müslüman türklerle dolduralım çünkü bunlar adam olmayacak
    Cevapla
  • SUAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim hayırlı eylesin..Birlik beraberliğimiz daim olsun inşallah düşmana karşı heybetli olmamız şart...Herkes benliğini kinini bırakıp ülkeniN menfaatine odaklanmalı GÜÇLÜ TÜRKİYE dünyaya egemen olup ADALET dağıtacak İNŞALLAAAAH...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu