Video7 dünyanın en acayip haberlerini sizler için derledi.

Spiker: Müge ÇAKMAK

Kurgu: Serdar GÜNEŞ

Kızılay yardım TIR'ları Bakü'ye giriş yaparken Azerbaycan halkı trafiği durduruyor ve konvoyu selamlıyor. Tüyler diken diken oluyor, göğüsler kabarıyor… 

Utah’ta yürüyüş yaptığı sırada peşine puma takılan adam, hayatının en gerilim dolu anlarını yaşarken telefonla kayıt yapmayı da ihmal etmedi. 

Herkesi madara eden Maraş dondurmacılar en sonunda bir uyanık tarafından trollendi. 

Trombolinde zıplamayı keşfeden koyun keyifli anlar yaşıyor. 

Daktilonun devri geçti demeyin. Bu Hintli sanatçı daktilo ile portreler çizerek resim sanatına entelektüel bir dokunuş yapıyor. 

Hatay’daki yangınlarla yinelenen “Rant için yakıldı” iftiralarına Orman Bakanlığı’nın geçmişte verdiği yanıtı hatırlamakta fayda var. 

ABD’deki Yosemite Milli Parkı’nda bulunan Horsetail şelalesinden akan sular doğmak üzere olan güneş ışınlarıyla buluşunca ortaya bir ateş şelalesini andıran muhteşem görüntüler çıkıyor.  

Bir facia yaşanacakken kıl payı trajikomik bir olaya dönüşen kazayı izliyoruz. 

Siz siz olun yanan yağa su dökmeyin!

“Deniz kenarında çıplak ayakla yürürken bir kez daha düşünün” derim… 

Almanya’nın Krefeld kentinden yangın çıkan evinden çocuğunu kurtarmaya çalışan Tunuslu baba Alman polisinin son derece çağdaş(!) uygulaması ile durduruldu. 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • reziller 20.10.2020 22:39
    barbar avrupa
  • ali yazıcı 20.10.2020 21:23
    efendim her fırsatta avrupayı met eden densizler yediği meyvelerin kabuğunu yolasavurur,denizden yararlanır çöplerini sahilde bırakır aracının küllüğünü yolun ortasına boşaltır,ikaz etsen kavga çıkartır bu ülkeyi kim kimler kirletiyor,belkide dış komşularımız kirletiyor.