Adnan Menderes Üniversitesi Eski Rektörü Cavit Bircan gözaltına alındı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Eski Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce gözaltına alındı.

Adnan Menderes Üniversitesi Eski Rektörü Cavit Bircan gözaltına alındı
Adnan Menderes Üniversitesi Eski Rektörü Cavit Bircan gözaltına alındı
GİRİŞ 20.10.2020 15:49 GÜNCELLEME 20.10.2020 16:12
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Eski Rektör Bircan'ın, mevcut ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir'e kurulan kumpas ve şantaj nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.

 

30'A YAKIN POLİSLE BASKIN

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yapılan videolu şantaj nedeniyle Aydın’da gazetecilik yapan Suat Deniz, eşi Ayla Deniz geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı

 

Çalışmalar kapsamında savcılık talimatıyla ADÜ Eski Rektörü Prof. Dr. Bircan’ın Kardeşköy Mahallesi yakınlarındaki villasına 30’a yakın polisle baskın yapıldı.
Gözaltına alınan eski Rektör Bircan'ın evindeki aramada ele geçirilen cep telefonları, bilgisayar, bellek ve diğer dijital materyallere el konuldu

Prof. Dr. Cavit Bircan

YORUMLAR 18
  • Ertuğrul. 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu anki görevde olan Rektörümüz Osman Selçuk ALDEMİR.Aydınımız İçin bir velinimet.Meyva veren ağaç taşlanırmış.
    Cevapla
  • Gulfiruz solmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin ahi kimseye kalmaz cavit bircan bize yaptigi zulumlerin bedelini cok agir odeyecek.rabbim ona bize yasattiklarin yuz katini yasatsin.
    Cevapla
  • halil 3 yıl önce Şikayet Et
    baska illerdede eski rektorler var..en az 50-60 personeli ve akademisyeni ferocu cikmisti..ozel kalemide dahil..yastan emekli oldu..simdi Yok de..sastik..
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet özışık asıl sorumlu o
    Cevapla
  • Levend Özboyacı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları okudumda,Aydınlı biri olarak rektör hocayı güvenim ve saygım sonsuzdur.Esas olarak 1 donem yüksek mevkide çalışmış sonraki 2 dönemde rektör olmuş birinin Aydın için değerli olan bir üniversite ve rektörünü rant olarak lekelemesi hoş değildir.Once herkes şapkasını önüne koyup bir düşünsün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması