Manisalı berber, şehit ailelerini ücretsiz tıraş ediyor

Manisa´da faaliyet gösteren bir berber, 5 yıldır şehit ve gazi ailelerini ücretsiz tıraş ediyor. Şehit Ömer Halisdemir´in fotoğrafını da dükkanının camına astıran berber, mahalle sakinlerinin de takdirini topluyor.

Manisalı berber, şehit ailelerini ücretsiz tıraş ediyor
Manisalı berber, şehit ailelerini ücretsiz tıraş ediyor
GİRİŞ 22.10.2020 20:42 GÜNCELLEME 22.10.2020 20:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şehzadeler ilçesinde 9 yıldır berberlik mesleğini sürdüren Doğan Akbulut (23), bundan 5 yıl önce etkilendiği şehit haberinin ardından şehit ve gazi ailelerine yönelik ücretsiz tıraş kampanyası başlattı. O günden bu yana şehit ve gazi ailelerine ücretsiz tıraş hizmeti veren Akbulut, yaptığı hizmeti berber dükkanının camına, 'Şehit ailesi, kardeşi, ağabeyi, babası olanlar hiçbir fiyat vermeden tıraş olabilirler. Çünkü onların borcu fazlasıyla ödendi' yazısını yazarak ilan etti. Berberin bu hareketi, mahalle sakinleri tarafından da takdirlerle karşılandı.

BUGÜN BURADA TIRAŞ YAPABİLİYORSAM, ŞEHİTLERİMİZİN SAYESİNDE YAPIYORUM

Mahalle sakini, müşterilerden Fatih Lale, böyle bir projeye imza attığı için berber Doğan Akbulut ile gurur duyduklarını söyledi. Lale, "Bu mahallede oturuyorum. Buradan gelip geçerken berber dükkanının dış camlarında şehit ailelerine ücretsiz tıraşın olduğunu gördüm. İçeri girdiğimde çok duygulandım ve çok sevindim. Böyle bir proje yaptığı için berber ağabeyimle gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Bugün tıraş yapıyorsa, şehitler sayesinde yaptığı kaydeden Doğan Akbulut, "9 yıldır bu işi yapıyorum. Bundan 5 sene önce gördüğüm bir şehit haberinden çok etkilendim. O yüzden aşırı derecede duygulandım. Elimden böyle bir şey geldi. Şehit ailelerini ücretsiz tıraş etmekle inşallah bir nebzede olsa onlara yardımcı olabilirim. Bugün burada tıraş yapabiliyorsam, şehitlerimizin sayesinde yapıyorum" dedi.

Öte yandan Akbulut, 15 Temmuz 2016´da FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine karşı kilit rol oynayan şehit Ömer Halisdemir´in fotoğrafını berber dükkanının camına astırdı.

YORUMLAR 2
  • Muhammet 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim razı olsun
    Cevapla
  • Çankırılı 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin 'Vatan Sevgine ve Bayrak Sevdana' bin barekallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler