E-devlet askerlik yeri sorgulama | MSB 2000/4 Kasım celbi askerlik yerleri açıklandı!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kasım celp dönemi askerlik yerlerinin 23 Ekim tarihinde açıklanacağını duyurmuştu. Vatani görevini yerine getirecek binlerce genç Kasım celbi askerlik yerlerinin saat kaçta ve nereden sorgulanacağını araştırıyor. 2000/4 askerlik yerleri e-Devlet üzerinden açıklandı. Peki e-Devlet Kasım celp dönemi askerlik yeri sorgulama nasıl yapılacak?

E-devlet  askerlik yeri sorgulama | MSB 2000/4 Kasım celbi askerlik yerleri açıklandı!
E-devlet askerlik yeri sorgulama | MSB 2000/4 Kasım celbi askerlik yerleri açıklandı!
GİRİŞ 23.10.2020 11:33 GÜNCELLEME 23.10.2020 11:33

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde askerlik vazifesini yerine getirecek binlerce genç Kasım celbi askerlik yerlerinin açıklanmasını bekliyor. Kasım celbi seçim ve sınıflandırma sonuçları ile vatani görevini nerede yapılacağı sonuçları bugün açıklanacak. Yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile erbaş/er askerlik hizmeti için başvuru yapanlar sonuçları bugün içerisinde öğrenecek. Kasım celp dönemi askerlik yeri ve sınıflandırma sonuçları  E-devlet üzerinden açıklandı. Peki Kasım celp dönemi askerlik yerleri nasıl sorgulanır? İşte MSB 2020 Kasım ayı askerlik yeri sorgulama ekranı!

 

KASIM CELBİ ASKERLİK YERLERİ AÇIKLANDI!

Milli Savunma Bakanlığı’nın geçtiğimiz hafta içerisinde yaptığı açıklamaya göre  2000/4 tertip 2020 Kasım celbi askerlik yerleri bugün (23 Ekim) tarihinde açıklanacaktı. Kasım celbi askerlik yerleri açıklandı. Aşağıda bulunan ekran üzerinden sorgulama işlemini yapabilirsiniz.

 

E- DEVLET ASKERLİK YERİ SORGULAMA EKRANI

E-DEVLET SEÇİM SINIFLANDIRMA VE ASKERLİK YERİ SORGULAMA!

Kasım ayında silah altına alınacak ve askeri vazifesini yerine getirecekler sevk bilgileri yedek subay askerlik sorgulama işleminin e-Devlet üzerinden nasıl yapılacağını araştırıyor. İşte adım adım e-devlet askerlik yeri ve sınıflandırma sonuçları sorgulama yöntemi;

E-devlet üzerinden yapılacak askerlik yeri sorgulama işlemi için adayların e-Devlet şifresine ihtiyaçları vardır. E-şifresi bulunmayanlar en yakın PTT şubesinden şifre başvurusunda bulunabilir. Mobil imza, internet bankacılığı ile giriş gibi alternatif yöntemlerle e-Devlete giriş yapabilirsiniz.

Giriş işlemini tamamladıktan sonra ana sayfada yukarı kısımda bulunan arama bölümüne “ Milli Savunma Bakanlığı” yazarak arama yapmanız gerekiyor. 

Sayfanın üst kısmında "Hizmet adı" kutucuğu belirecek. Askerlik görevini kısa dönem olarak ifa edecek olan askerlerin, "Yedek Subay Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama", uzun dönem olarak askerlik yapacak yükümlülerin ise "Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama" ifadesini yazarak karşılarına çıkan linke tıklamaları gereklidir.

Linke tıklandıktan sonra ekrana gelen "Er Sınıflandırma Sonucu" ve Yedek Subay Sınıflandırma Sonucu" sayfaları aracılığıyla askerlik yapacağınız yeri öğrenebilirsiniz

MSB YÜKÜMLÜ SEVK TARİHLERİNİ AÇIKLADI!

Bedelli Er (Ekim Celp ve Sevk Dönemi) - (03 Ekim 2020) - (29 Eylül-03 Ekim 2020)

Yedek Subay/Astsubay Adayları, Erbaş/Er (1nci Grup) - (30 Ekim 2020) - (26-30 Ekim 2020)

Bedelli Er (Kasım Celp ve Sevk Dönemi) - (21 Kasım 2020) - (17-21 Kasım 2020)

Erbaş/Er (2nci Grup) - (25 Kasım 2020) - (21-25 Kasım 2020)

Erbaş/Er (3ncü Grup) - (24 Aralık 2020) - (20-24 Aralık 2020)

MSB KASIM AYI CELBİ İÇİN DUYURU YAPTI!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...