Almanya'da yaşayan küçük Niklas'ın, Erdoğan sevgisi

Almanya’da yaşayan Niklas Özdeniz (13), Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisini söylediği şarkıyla gösterip, sosyal medyadan da paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın haberdar olarak Ankara’ya davet ettiği Niklas ve ailesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Erdoğan’la görüştü.

GİRİŞ 25.10.2020 16:16 GÜNCELLEME 25.10.2020 16:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türk baba ve Alman anneden dünya gelen ve Almanya'nın Konstanz kentinde yaşayan Niklas Özdeniz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini, rap şarkısı söylediği video ile gösterdi.

 

Özdeniz, sosyal medyada da paylaşılan videoda, Belçika'da yaşayan Türk gurbetçi rap şarkıcısı İsrafil Yıldırım'ın şarkısına eşlik etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın da görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşmasıyla, 18 Ağustos tarihinde izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 yaşındaki Niklas Özdeniz ile telefonda 7 dakika görüntülü görüşüp, kendisini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet etti. 

 

Davet üzerine Türkiye 'ye gelen Özdeniz, Muğla'nın Datça ilçesinde yaşayan ve aslen Denizlili olan babası iş insanı Mahmut Özdeniz (46) ile babasının ikinci evliliğini yaptığı eşi Büşra Özdeniz ile geçen 6 Ekim'de Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Erdoğan ziyarette, Niklas Özdeniz'e kol saati ve üzerinde Cumhurbaşkanlığı forsunun bulunduğu bir madalyon, babası Mahmut Özdeniz ile eşi Büşra Özdeniz'e de üzerinde Recep Tayyip Erdoğan imzası bulunan kravat ve şal armağan etti.


Mahmut-Büşra Özdeniz çifti ise ziyarette, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki görüşmede Erdoğan'a Datça'nın bir sepet yöresel ürünlerini hediye edip, kendisini Datça'ya davet etti.

YORUMLAR 6
  • Vedat Almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    Niklas dediğiniz çocuğun göbek adı niyazi ailesini yakından tanırım lütfen değiştirin ismini çocukta ilk alman eşten öyle biliyorum
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Baba Mahmut oğul Niklas!.. Galiba küreselleşmek böyle bir şey.
    Cevapla
  • istanbul 3 yıl önce Şikayet Et
    Maçkalı sen Ismail ile ne ugrasiyorsun o zaman? Dort dortluk yasamadigini nereden biliyorsun?
    Cevapla
  • ☪ Kürdüm ☪ 3 yıl önce Şikayet Et
    Niklas' ın ☪Erdoğan ve Türkiye sevgisi ☪ , İsmail tayfasının uykusunu kaçırıyor :))
    Cevapla
  • Bey 3 yıl önce Şikayet Et
    Suzan ismi de pek güzel degil susann dergibi
    Cevapla
  • Maçkalı 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk eşi Alman bir bayanmış, o yüzden öyle bir durum olmuş. Adını istediği gibi koyar sanane bundan? Sanki İslam'ı dört dörtlük yaşıyormuş gibi gelip milletin adını vs takılıyorsunuz bir de.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor