Enkaz altındaki vatandaşla Bakanın ağlatan telefon görüşmesi!

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından incelemelerde bulunmak üzere bölgeye giden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, enkaz altındaki vatandaşla telefonda görüştü. Enkaz altındaki Buse'nin "Köpekleri salın ben de kedi sesi çıkarayım" sözleri herkesi duygulandırdı.

GİRİŞ 30.10.2020 19:13 GÜNCELLEME 11.11.2020 11:18
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

İzmir'in Seferihisar ilçesinde saat 14.51'de 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege Bölgesi'ndeki birçok ilden hissedilen depremde şu ana kadar 12 kişi hayatını kaybetti, 419 kişi yaralandı.

 

 

Depremin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla incelemelerde bulunmak üzere bölgeye giden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, enkaz altındaki vatandaşla telefonda görüştü. 

 

 

"MORALİNİ YÜKSEK TUTMAK İSTİYORUM, BİRAZ SABRET"

Enkaz altındaki Buse ile konuşan Bakan Pakdemirli; "Önündeki bloklardan birini alacağız. Biraz sakin ol, inşallah sana ulaşmak istiyoruz. Herhangi bir gürültü duyuyor musun Buse? Ayaklarının ucunun hizasında gürültü duyuyorsun?" dedi.

Enkaz altındaki Buse, "Köpekleri salın ben de kedi sesi çıkarayım" derken Bakan Pakdemirli, "Aferin Buse, moralini böyle yüksek tutmak istiyorum. Biraz sabret." dedi.

"ONUN ENERJİSİNİ BOŞA HARCAMAMAMIZ GEREKİYOR"

Gazetecilerin sorusu üzerine Bakan Pakdemirli, "Depremzedeyle konuşuyorum lütfen. Onun enerjisini boşa harcamamız gerekiyor." diye yanıt verdi.

YORUMLAR 39
  • Muttaki 3 yıl önce Şikayet Et
    Buse'cim ömrün uzun olsun, ben hem duygulandım hem gülümsedim. Allah bahtını açık etsin, Allah bir daha böyle sıkıntı göstermesin sizlere.
    Cevapla
  • gokhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kalbi dualar .bekir bakanım da maşallah elmas gibi kalbi var.
    Cevapla
  • İbrahim Akol 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim izmirli kardeşlerimin yar ve yardımcıları olsun duam sizlerle Allah devletimize zeval vermesin ölenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum
    Cevapla
  • Adanalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün Adana sana dua ediyor güzel hayırlı salimen haberlerini bekliyoruz Buse. Devletimiz güçlüdür. Ve bir millet olarak yine bütünüz yaralarımızı hep beraber saracağız
    Cevapla
  • Nurşen Uzun 3 yıl önce Şikayet Et
    yavrumm ...Rabbim seni ana babana bagislasin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...