İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depreme evinde yakalanan minik kızın, ''Annecim ben ölmek istemiyorum'' diyerek ağladığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Küçük kızın haykırışları, izleyenlerin tüylerini diken diken etti.

İzmir'in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem, İstanbul ve Bursa'da da dahil olmak üzere birçok ilde hissedildi. Özellikle İzmir ve ilçelerinde büyük yıkıma yol açan deprem, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

MİNİK KIZIN O ANLARI YÜREKLERİ BURKTU

Deprem esnasında yaşanan korku ve panik anları kullanıcılar tarafından sosyal medyada paylaşılmaya devam ederken, minik bir kızın deprem sırasında attığı çığlıklar izleyenlerin tüylerini diken diken etti.

''ANNECİM BEN ÖLMEK İSTEMİYORUM''

Sosyal medyada paylaşılan o görüntülerde depreme evinde yakalan minik bir kızın, ''Annecim ben ölmek istemiyorum'' diye çığlıklar atarak ağladığı yer alıyor. Deprem anında büyük bir korku yaşayan kız çocuğunun yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalıştığı görülüyor.

Yorumlar 30 Yorum Var
  • Mustafa Çoban 03.11.2020 10:50
    Ölmek istemiyorsanız birseyin altına saklanın video cekmeyin böyle durumlarda
  • Sst 01.11.2020 08:33
    Ölüm haktır
  • Kika 01.11.2020 01:35
    Kadıncağız korkusundan ağlıyor birileride yok gerçek değil diyor ölmesimi lazım gerçek olması için Allah yardımcıları olsun
  • Ulubey 31.10.2020 21:51
    Gayretullaha dokundumu küçük büyük suçlu suçsuz fark etmez.sadece cennet cehennem vardır. Diger adıyla ölüm veya herneyse.
  • Nur 31.10.2020 21:30
    Bende deprem anında çekilmediğine inananlardanım , kadın tavırları ile bence çocukları korkutmuş iyice, yazık
Daha fazla yorum görüntüle