Son dakika haberi: 31 Ekim koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 31 Ekim koronavirüs tablosu, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 124 bin 109 Kovid-19 testi yapıldı, 2 bin 213 kişiye hastalık tanısı konuldu, 75 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta sayısı 2 bin 75 oldu, son 24 saatte 1506 kişinin Kovid-19 tedavisinin tamamlanmasıyla iyileşenlerin sayısı 323 bin 971'e yükseldi.

Son dakika haberi: 31 Ekim koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 31 Ekim koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 31.10.2020 19:42 GÜNCELLEME 31.10.2020 19:42
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı.

Tabloya göre son 24 saatte 75 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 10 bin 252’e yükseldi. Bugün toplam 124 bin 109 test yapılırken, 2 bin 213 yeni vaka tanısı konuldu. Toplam vaka sayısı 375 bin 367 oldu.

Bugün iyileşen bin 506 kişiyle birlikte toplam iyileşen toplam hasta sayısı 323 bin 971’e yükseldi. Toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 5,0, toplam ağır hasta sayısının ise 2 bin 75 olduğu açıklandı.



BAKAN KOCA'DAN ÖNEMLİ UYARILAR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 31 Ekim koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Bugün tespit edilen 2.213 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız bir günde yaklaşık %5 arttı. Bu durum salgınla mücadele konusunda hassasiyetimizi artırmamız gerektiğine işaret ediyor. Teması üçte birine indirmek zorundayız. Mücadeleye güç verin.'' ifadelerini kullandı.
 

 

 

YORUMLAR 46
  • taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    maskeler bogazda ya kaldirilsin ya cok ceza yazilsin
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Okullar kapatın okul çağı çocukların sokağa çıkmasını yasaklayın sadece 8 ve 12 ler gitsin. zaten 2 gün okula gitmek bir işe yaramıyor bari uzaktan 5 gun 6 saat ders oluyordu. Madem okulu açıyorsun tam aç yada kapat. En büyük sirkülasyon okullarda. Okullardaki gibi Hiçbir yerde 25-30 metrekareye 20-25 kişi düşmüyor. Ve havalar soğuyor pencereler kapanıyor.
    Cevapla
  • erkankas07 3 yıl önce Şikayet Et
    çocuklar için en güvenli yer okul okul olmasa sanki çocuklar evde mi kalıyor hepsi sokakta sorun kuralları hiçe sayan bana birşey olmaz kafasındaki insanlarımızda maalesef
    Cevapla
  • milliyteci 3 yıl önce Şikayet Et
    --- TÜRK ne demek !! nedir türk !! Türk islam öncesi de islam a girdikten sonra da AHLAK li bir toplum güvenilen bir toplum en guzel ahlak islam ile daha da serflenen TÜRK simdi kendine sor SEN TÜRK müsün sen MÜSLÜMAN MISIN?? Allah in ipine saril kendine gel eyy TÜRK
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış habere mi yazdı nedir
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka
    Cevapla
  • milliyteci 3 yıl önce Şikayet Et
    devam-i,,,, bakin etrafiniza devlet cirpiniyor yapmyin etmeyin maske takin vs vs vs ama yok halk aksine kudrmus ut gibi kimi hastaneden kaciyor kimi parti yapyior dah söylenecek onca örnek trafikte yol verdin vermedin sen niye baktin ,doktora linc hastanede darbe darp ticarette ahlsiz lik sahtekarlik sigir eti diye at it eti vs vs cokkk örnek bu MILLET sizce müslüman mi???? ALLAH bu azgin millete ragmen ülkemizi yedi düvel e karsi koruyor devletimiz e saldri var resmen bir savas icindeyiz ama halk kudrmakta israrci KENDINE GEL EYY TÜRK
    Cevapla
  • Dertli ülkücü 3 yıl önce Şikayet Et
    Önce kendini sorgula ben nasıl müslümanım diye sonra ahkâm kes
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    okullari kapatin.uzaktan devam edilsin.Daha ne bekleniyor iyice kotulesip her tarafin felç olmasini mi bekliyorlar.
    Cevapla
  • Fazıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Yücel sen 2 çocuğunu okuldan aldın aferin sana ama çocuğunu evde tutmayıp sokağa avm'ye çarsı pazara park'a salarsan yazıklar olsun senin gibi ebeveyne.
    Cevapla
  • Xzy 3 yıl önce Şikayet Et
    Okullar kapansın senin gibi umursamazlar caddelerde gezsin işine bak
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen onu bekliyorlar,çok sayıda insan öldükten ve binlerce insan ağır hasta olduktan sonra.
    Cevapla
  • Yücel 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bağışıklık kazanilsin istiyor lakin bireyler olarak biz okula göndermeyelim. Ben 2 çocuğumu aldım okuldan. Belki çocuklarıma ve bize birşey olmayabilir ama anne ve babam için durum o kadar da iyi olmaz. Dolayısıyla herkes kendi önlemini almalı.
    Cevapla
  • Okul 3 yıl önce Şikayet Et
    Okulla ne alakası var? Okulda mı bulaşmış? Bilip bilmeden böyle şeyler yazmayın. Okulları kapatıp insanları bilinçsizleştirmek tabloyu daha da ağırlaştıracak. Önce herkes kendini korumayı sakınmayı öğrenecek. Hem de kim için? En çok sevdikleri için. Anası babası eşi kardeşi çocuğu vb rahatsızlanmasın diye azami ölçüde temasdan sakınacak. Maske mesafe ve temizliğe riayet edecek. Hastalıkla yaşamayı hep beraber öğreneceğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı