Satır ve bıçakla kan dondurdu! O saldırgan yakalandı

Batman'da dün satır ve bıçak saldırısıyla vahşice öldürülen AK Parti Batman Gençlik Kolları Başkanı Tolga Genç'in ağabeyi Erkan Genç'in katil zanlısı Diyarbakır’da yakalandı.

Satır ve bıçakla kan dondurdu! O saldırgan yakalandı
Satır ve bıçakla kan dondurdu! O saldırgan yakalandı
GİRİŞ 01.11.2020 21:04 GÜNCELLEME 01.11.2020 21:04

Batman'da satır ve bıçak saldırısıyla vahşice öldürülen Erkan Genç'in katil zanlısı E.E., Diyarbakır’da yakalandı. 

Batman Turgut Özal Bulvarı'nda dün meydana gelen korkunç olayda, AK Parti Batman Gençlik Kolları Başkanı Tolga Genç'in ağabeyi Erkan Genç (35),E.E. isimli şahsın satırlı ve bıçaklı saldırısına uğradı.

İlk bıçak darbesinin ardından bir iş yerine kaçarak sığınan Genç'i kovalayan E.E., iş yerinde de satırla saldırısına devam etti. Ağır yaralanan Genç, kaldırıldığı Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra zanlıyı yakalamak için çalışma başlatan Batman Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, faili tespit etti. Polis, zanlının cinayeti işledikten sonra Diyarbakır'a kaçtığını belirledi. Batman ve Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'nün ortak çalışması ile cinayet zanlısı E.E. yakalanarak Batman'a getirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti