İYİ Parti'de sular durulmuyor! Meral Akşener'den ilk açıklama!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana Milletvekili İsmail Koncuk'un istifası ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın ihraç edilmesi hakkında ilk kez konuştu. Milletvekili sayısının 36'ya düştüğünü belirten Akşener, "Bütün bunların her birine elbette üzülüyorum" dedi.

GİRİŞ 16.11.2020 20:10 GÜNCELLEME 16.11.2020 20:10
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ziyareti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İlk soru İYİ Parti'de yaşanan kriz oldu.

 

 

"İSTİFALARA ÜZÜLÜYORUM"

Adana Milletvekili İsmail Koncuk'un İYİ Parti'den istifa etmesi ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın ihraç edilmesi hakkında değerlendirmede bulunan Akşener, "Sayımız 36'ya düştü. Bütün bunların her birine elbette üzülüyorum. Herhangi bir milletvekili arkadaşımızı bir kenara bırakın normal bir üyemizin dahi istifa etmesi son derece bizi üzen bir durumdur. İstifa ile ilgili bir irade beyanında bulunmuş bir arkadaşımızı incitecek herhangi bir söz kelime sarf etmedim. Aynı noktada durmaya devam edeceğim. Sayın Özdağ konusu ise, keşke böyle olmasaydı" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 46
  • Dumansız 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen de istifa et kız! Madem birer ikişer ayrılıyor millet, sen ne duracan? Ayrıl gitsin!
    Cevapla
  • bendeniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu madam ben başbakan olacam diyordu,Yalancı kemal hiçbir pırogramı yokken darbe gecesi isanbula gidiyordu hala darbenin siyasi ayagını arıyorlar
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Porcoz dosek daha cabuk cozulurmu .iyi cozulmeler insallah
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    "Herşey GÜZEL olacak...(Abdullah GÜL) "..........."Herşey İYİ olacak (Meral AKŞENER) "..... "Herşey GÜZEL olacak...(Ekrem İMAMOĞLU) .......!!?? sanki aynı ağacın dalları gibi....ATASÖZÜ : " Aynı ağaçtan AHIRA KÜREK'de, camiye DİREK'de olur" derler......
    Cevapla
  • Ben 3 yıl önce Şikayet Et
    sizin mecliste olmanız bile hata .. bu millet size nasıl oy veriyor , çözemedim... bir işe yaradığınız yok... boş beleş insanlarsınız..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!