Erzurum kar ve sise teslim

Erzurum'da gece başlayan kar yağışı kent merkezini beyaza bürüdü. Sisin de etkili olduğu kentte, çocuklar kar topu oynamanın keyfini yaşadı.

Erzurum kar ve sise teslim
Erzurum kar ve sise teslim
GİRİŞ 21.11.2020 10:36 GÜNCELLEME 21.11.2020 10:38

Erzurum'da cuma günü başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı gece etkili oldu. Kent merkezi, lapa lapa yağan karla beyaz örtüyle kaplandı. Sis bulutlarının çöktüğü kent merkezinde yağış bir süre sonra etkisini kaybetti. Vatandaşlar karla kaplanan araçlarını temizlerken, çocuklar parklarda kartopu oynamanın keyfini çıkardı. 

KOP DAĞI'NDA SİS ETKİLİ

Erzurum'un Aşkale ilçesi ile Bayburt arasındaki Kop Dağı geçidini de sis kapladı. Denizden yüksekliği yaklaşık 2918 metre olan geçitte sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadı. Trafik ekipleri, seyir halindeki sürücüleri kar ve sise dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.  Meteoroloji'den alınan bilgilere göre en yüksek hava sıcaklığının 5 derece olacağı tahmin edilen Erzurum'da karla karışık yağmur devam edecek.

AĞRI'YA MEVSİMİN İLK KARI DÜŞTÜ

Ağrı'da da mevsimin ilk kar yağışı yaşandı. Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı sonrası araçların üstü karla kaplandı. Kent merkezinde aralıklarla kar yağışı devam ediyor. Ardahan'da ise gece başlayan kar yağışı sabah saatlerinde durdu. 
 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor