Bakan Koca'dan son dakika İstanbul açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'daki sağlık yöneticileriyle toplantı yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul’da artan korona virüs vakalarının kontrol altında olduğunu duyurdu.

Bakan Koca'dan son dakika İstanbul açıklaması
Bakan Koca'dan son dakika İstanbul açıklaması
GİRİŞ 21.11.2020 21:07 GÜNCELLEME 21.11.2020 21:07
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul sağlık yöneticileriyle yaptığımız değerlendirmede, çabalarımızın sonuç vermeye başladığını gördük. Artan test sayıları, filyasyon hızı, sağlık çalışanlarının yoğun emeği ve tedbirlere gösterilen uyumla daha iyi bir noktadayız. Artış kontrol altında. Süreç hepimize bağlı." ifadelerini kullandı.

 


YORUMLAR 40
  • Eyyamcı 3 yıl önce Şikayet Et
    haluk tatar ın son canlı yayınını dinlemenizi tavsiye ederim
    Cevapla
  • Res 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum.
    Cevapla
  • Serkan BJK 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben avm de çalışıyorum avm 11 de açılıyor insanlar saat 10 da gelip yıgılıyor kapıya çoluk çocuk yaşlisı hatta 2 aylik bebekler ile sabah dan aksama kadar dolaşiyorlar birde starbuck çılgınlıği var devlet ne yapsin biz böyle davranirsak önlem almassak devlet ne yapsin Allah aşkına
    Cevapla
  • Berka 3 yıl önce Şikayet Et
    Annem 70 inde KOAH bağışıklığı düşük ve kilolu. Kendisi koronaya yakalandı. Tansiyon, şeker ve KOAH bulguları ile hastaneye kaldırıldı. Hastalık onu sarmaya başlayınca önleyici tedavi yapmaya karar verdik. Gizlice hastaneye su ısıtıcısı (yasak idi)gönderdim yanında viks ve karanfil. Viksi burnuna sürerek ciğerlerine suyun buharını çekti gün boyunca yapabildiği kadar, karanfili de o şekilde çiğinedi. Bu önleyici tedavi ile dün annem taburcu oldu. Herkese duyurulur.
    Cevapla
  • Turk 3 yıl önce Şikayet Et
    Buradaki sorumluluk millet olarak kendimizde bu ara ev gezmesini bırakın en cok bunlar gibi aile yakınlarına gitmekle artıyor
    Cevapla
  • KURULUŞ OSMAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Aşı önce Kamu çalışanları olsun çünkü vatandaşlar her an onlar la temas lı iş icabı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü