Genç kızı çalıştığı iş yerinde öldürdü!

Mersin'in Tarsus ilçesinde Sebahattin Öztürk aralarında daha önce gönül ilişkisi olduğu öne sürülen akrabası Leyla Öztürk'ü çalıştığı pastanede tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihara kalkıştı. Sebahattin Öztürk, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Genç kızı çalıştığı iş yerinde öldürdü!
Genç kızı çalıştığı iş yerinde öldürdü!
GİRİŞ 26.11.2020 12:06 GÜNCELLEME 26.11.2020 12:06
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Olay, ilçeye bağlı Anıt Mahallesi'nde meydana geldi. Elazığ'ın Maden ilçesinde güvenlik korucusu olan Sebahattin Öztürk (31), bir yakınının cenazesine katılmak üzere 4 gün önce kente geldi. Sebahattin Öztürk, bu sabah da daha önce aralarında gönül ilişkisi olduğu öne sürülen Leyla Öztürk (22) ile konuşmak için genç kızın çalıştığı pastaneye gitti. Burada iki genç arasında tartışma çıktı.

 

 

Tartışmanın büyümesi üzerine Sebahattin Öztürk, yanında getirdiği tabancayı çekip, aynı zamanda akrabası olan Leyla Öztürk'e peş peşe ateş etti. Sebahattin Öztürk, ardından silahla kendisini vurarak intihara kalkıştı. 

 

 



İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, genç kızın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan Sabahattin Öztürk ise Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Olayı haber alıp gelen gençlerin yakınları, gözyaşı döküp sinir krizleri geçirdi. Yapılan incelemenin ardından Leyla Öztürk'ün cenazesi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

YORUMLAR 21
  • Herneyse 3 yıl önce Şikayet Et
    Ohh ne güzel ulan herkesin elinde silah
    Cevapla
  • mutat 3 yıl önce Şikayet Et
    alçak katili birde tedaviyemi alıyorsunuz
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Kısasa kısas Gerisi yalan
    Cevapla
  • Cihan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkede şikayet mevzuatını iyice geliştirip sert kanunlarla pekiştirerek layıkı ile uygulayacaksın.Ondan sonra birisi hakkında en ufak bir şikayet oldu mu gel bakalım buraya denmelidir.Hakkındaki şikayet haklı ise içeri tıkıp anasından emdiği süt burnundan getirilecektir.Artı suçlunun arkasında duranı da affetmiyeceksin.Belki ancak o zaman iyi insanlar rahatça yaşayabilir.
    Cevapla
  • Dadas 3 yıl önce Şikayet Et
    Cenazede doldurmuslardir.
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka
    Cevapla
  • Serii 3 yıl önce Şikayet Et
    Öyle değil kardeş ,kemo diyor ya öğretmen ler benim peşimden gelsin işte öğretmenler chpkk nın peşinden giderse din iman kalmaz kişiler şeytanın gemisine biner ve sonuç yoz bir toplumm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ortadoğu’da savaş dahil başka krizlerin ilk vuracağı ülkelerden birisi de Türkiye
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor