CHP’li başkan tacizi itiraf etmiş

CHP’deki taciz mağdurlarından Zeliha Y., yaşadığı dehşet anlarını savcıya anlattı. Zeliha Y., Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut K.’nın kendisini saçından sürükleyerek tuvalete götürdüğünü, kafasını defalarca duvara vurduğunu, taciz ettiğini ve tecavüze kalkıştığını söyledi. Umut K. ise Zeliha Y. ile ortak arkadaşları Volkan A.’ya “Akşam büyük rezillik çıktı” diyerek tacizi bir anlamda itiraf etmiş.

CHP’li başkan tacizi itiraf etmiş
CHP’li başkan tacizi itiraf etmiş
GİRİŞ 03.12.2020 07:05 GÜNCELLEME 03.12.2020 07:13
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Eski CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut K’nın tutuklandığı taciz olayının mağduru 23 yaşındaki Zeliha Y., yaşadığı dehşet anlarını savcılıkta anlattı. Umut K. ile çalıştığı kafeden tanıştığını ve aynı kafede 1.5 aydır da birlikte çalıştıklarını söyleyen Zeliha Y., “Şahısla 2-3 aydır tanışırız. Hiçbir zaman duygusal yakınlığımız olmadı” dedi. Zeliha Y., taciz skandalının yaşandığı güne ilişkin ise şunları söyledi: “20 Kasım’da akşam saatlerinde çalıştığım iş yerine geldi ve Maltepe’de bir kafede buluşmayı teklif etti. Aynı kafede müzisyen Ö.F.K’ya ‘Beraber gidelim mi?’ dedim, kabul etti. Umut K. ile birlikte yürüyerek saat 20.00 sıralarında kafeye geçtik. Kafelerin kapanma saatiydi ancak kafe Umut’un arkadaşınındı.

 

 

GİTMEME ENGEL OLDU

Yaklaşık 1 saat üçümüz birlikte oturduk. Ö. işi çıktığı için yanımızdan ayrıldı, yarım saat kadar da Umut ile baş başa oturduk. Kafede kimse kalmamıştı, kalkmak istedim ancak Umut kalmam için ısrar etti. Rahatsız oldum. Gitmek için ayağa kalktığımda beni kendisine çekip koltukta üzerine aldı. Masada bulunan bardağı elime alarak onun kafasında parçaladım. Bu sırada elim kesildi.

 

 

SAÇIMDAN SÜRÜKLEDİ

Öfkesiyle beni saçımdan sürükleyerek tuvalete götürdü. Beni tekme tokat dövdü ve cinsel saldırıda bulundu. Ben yalvardıkça vurdu ve boğazımı sıkarak ‘Kapı kilitli seni kimse duyamaz’ dedi. Bu olaylar yaklaşık 1-1.5 saat sürdü. Gece saat 00.00 sıralarında arkadaşı Volkan A’nın evine götürdü. Volkan elime pansuman yaptı ve saat 00.30 sıralarında beni evime bıraktı. Ailemin duymasından korktuğum için karakola gitmedim. Darp raporumu aldım. Beni alıkoyan, cinsel saldırıda bulunan, darp eden şahıstan şikayetçiyim.”

PARTİ SUS PUS

Kendilerini sözde kadın hakları savunucusu gibi gösteren CHP’li yöneticiler ile kadın örgütleri ve STK’lar, parti içindeki taciz ve tecavüzlere sesini çıkarmadı. İstanbul’da yaşanan son taciz olaylarında da parti sessiz kalma tutumunu sürdürdü. CHP lideri Kılıçdaroğlu başta olmak üzere parti yönetimi ve vekillerden hiçbir ses çıkmadı. Öte yandan eski CHP Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı hakkında da 20 yaşındaki D.A’ya cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla başlatılan soruşturma sürüyor.

CHP’li başkan itiraf etti

Savcılığın ifadesine başvurduğu Volkan A, ise şunları anlattı: “Ben kafeden tanıdığım Zeliha ile Umut arasında bir gönül ilişkisi olup olmadığını bilmiyorum. Olay günü saat 23.00 sıralarında Umut ve Zeliha evime geldiler. İkisinin de kıyafetlerinde kan vardı. İkisi de alkollüydü. Ben telaşla ne olduğunu sordum. Bana kavga ettiklerini söylediler. Zeliha’nın eline pansuman yaptım. Daha sonra evine gitmek istedi ben de bıraktım. Yolda giderken tekrar ne olduğunu sorduğumda Zeliha, ‘Bana saldırdı, taciz etti, zorla tecavüz etmeye kalktı, kafenin tuvaletinde yaptı bunları, kafamı defalarca vurdu duvara’ dedi.

AKŞAM BÜYÜK REZİLLİK ÇIKTI DEMİŞ

Ben Zeliha’yı bırakıp eve geldiğimde Umut alkolün etkisiyle sızmıştı. Ertesi gün uyandığında ‘Akşam çok büyük rezillik çıktı’ dedi ve başka da bir şey söylemedi. 24 Kasım günü, ben, Ö., Umut ve avukatı Maltepe Meydanı’nda oturduk. O günkü olayla ilgili konuşmaya başladılar. Ömer, bu işi aile büyüklerinin araya girmesiyle tatlıya bağlayabileceklerini söyledi.”

YENİŞAFAK

YORUMLAR 20
  • Mehmet Çolak 3 yıl önce Şikayet Et
    Magdur Z. Y kendisine "YOLLU KADIN" diyen CAN ATAKLIYA da dava acacak mı? Yoksa kadinlara bakış acisini ortaya koyan bu musvedde cezasız mı kalacak ? Nerde bu kadın dernekleri ?
    Cevapla
  • Çorumlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu millet bunlarin piri deniz baykal degilmi bunlar cagdas bunlar ileri goruslu aydin! Allah muhafaza bunlar iktidara gelse milletin ne namusu kalır ne iffeti mazallah!
    Cevapla
  • Onur 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok şaşırmadım CHP bu
    Cevapla
  • sermet kilic 3 yıl önce Şikayet Et
    karşı tarafta olunca her fırsatta islami ve müslümanları suçlananlar kendi mahallelerinde olunca dut yemiş bülbül.
    Cevapla
  • Halil 3 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk'ün partisi nereye gidiyor! CHP yi ele geçirenlerin amacı nedir? CHP nin adı artık;iftiracılıkla,yalanla ve ihanetlerle anılmaya başlandı.Fetöcüler CHP de,PKK lılar CHP de,Tacizciler CHP de,Kadına şiddet uygulayanlar CHP de,vatan parçalayan anayasa taslağı CHP de,Ordumuzu,öğretmenlerimiz aşağılama CHP de!Sahi CHP de bu memleketin hayrına acaba ne var?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı