Ağaç kesme tartışması aile dramına dönüştü!

Antalya’nın Kemer ilçesinde 94 yaşındaki vatandaşın yayladaki evinin bahçesinde bulunan meşe ağaçlarının oğlu tarafından kesilmesi sonrasında çıkan olaylar, aile dramına dönüştü.

Ağaç kesme tartışması aile dramına dönüştü!
Ağaç kesme tartışması aile dramına dönüştü!
GİRİŞ 03.12.2020 11:43 GÜNCELLEME 03.12.2020 11:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Kemer ilçesi Ovacık mahallesi Gölbastığ mevkiinde bulunan Ramazan T.’ın evinin bahçesinde bulunan meşe ağaçlarının bir bölümü, oğlu Levent T.’ın getirdiği hızarcılar tarafından kesildi. Olayı öğrendiğinde kendisi de yaylada bulunan ablası Zeynep Urhan, hemen olay yerine giderek ağaç kesimini durdurmak istedi. İddiaya göre kardeşi Levent T. ve yanındakilerle tartışan Zeynep Urhan fenalaşınca olay yerine gelen yakınları jandarma tarafından Kemer Devlet Hastanesi’ne getirildi. Acil Servis bölümünde olayla ilgili adli rapor için muayene edilmeye çalışılan Zeynep Urhan’ın göğüs ağrısı şikayeti üzerine kadın, ambulansla Antalya’daki özel bir hastaneye sevk edildi. Burada yapılan muayene sonrası hemen koroner yoğun bakım ünitesine alınan Zeynep Urhan’a önce anjiyografi yapıldı, ardından koroner By-Pass kararı verilerek ameliyat edildi.Bahçesindeki meşe ağaçları kesilen Ramazan T.

 

 

'ÖLENE KADAR DAVACIYIM' DEYİP YAZILI İFADE BIRAKTI

Kendisine geldikten sonra kardeşinin cep telefonuyla kaydettiği açıklamasında, erkek kardeşi tarafından darp edildiğini ileri süren 2 çocuk annesi kadın, “Babamın ağaçlarını kesme dedim diye beni dövdü. Saçımdan tutup yere vurdu sürükledi. Ölene kadar davacıyım” diye konuştu. Urhan, her türlü ihtimale karşı olayla ilgili ifadesini yazarak imzaladı ve kardeşine verdi.Kardeşler, babaları Ramazan T.'nin bahçesinde kavga etti.ABLASININ ZOR ANLAR YAŞADIĞI YERDE BAYILDI

 

 

Ağaçların kesildiği yere gazetecilerle birlikte giden Nimet Şahin, burada ağabeyi Mehmet T. ile birlikte açıklamalarda bulundu. Kardeşleri Levent T.’nin ağaçları yasal danışmanı olduğu babasının rızasıyla kestiğini ileri sürdüğü ama aslında kendi iradesiyle kestiğini ileri süren Mehmet T. ve Nimet Ş. abla Zeynep Urhan’ın başına gelenleri de anlattı. Nimet Ş., ablasının darp edildiği iddia edilen yeri gazetecilere gösterdikten sonra “Kardeşimin meselesi odun değil, amacı bize eziyet etmek. Babamız onu bizim hakkımızı arasın diye okuttu.” diye konuşurken fenalaştı ve yere yığıldı.

KARDEŞLER BABA EVİNDE DE KARAKOLLUK OLDU

Zeynep Urhan hastanede ameliyattayken, onu darp ettiği ileri sürülen erkek kardeş Levent T. diğer kızkardeşi Nimet Ş. ile de tartışarak karakolluk oldu. Ağaçların kesilmesi hakkında fikrini almak için babasının yanına giden Nimet Ş., burada da kardeşi Levent T. ile tartıştı. Olay yerine çağrılan polis ekibi, iki kardeşi ekip otosuyla karakola götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR 6
  • kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    tabi ya babası okuttu neden "onların haklarını da savunması için.." bu cümle o kardeşlerin ne kadar cahil ve bencil olduğunu gösteriyor. biri okuyacak onların haklarını savunacak ama kendisi için birşey istedi mi "hooop durr.." diyecek. Sen kardeş değil bencilin tekisin malesef.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    dram falan olmamış kadının bilmediği kalp problemi ortaya çıkmış bu vesile ile müdahale edilince ilerde muhtemel bir krizde hayatını kaybetme rizki önlenmiş hayra dönmüş ALLAH şifa versin
    Cevapla
  • bağkesme 3 yıl önce Şikayet Et
    bence ağaçtan önce aranızdaki bağ neden kesildi onu sormak lazım
    Cevapla
  • alp 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ne biçim kardeşlik...bunlar kardeş değil...
    Cevapla
  • ramay 3 yıl önce Şikayet Et
    Mirası bölüşmedikçe kardeşim var deme........demiş atalarımız...
    Cevapla
  • sözegel 3 yıl önce Şikayet Et
    o senin ataların insan değil, sömürücü yetiştirmişler malesef. o ata sözünü hiç mi hiç dillendirme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?