Son dakika haberi: 5 Aralık koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 5 Aralık koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 178 bin 903 Kovid-19 testi yapıldı, 31 bin 896 kişinin testi pozitif çıktı, 196 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta sayısı 5 bin 800 oldu, son 24 saatte 4 bin 100 kişinin Kovid-19 tedavisinin tamamlanmasıyla iyileşenlerin sayısı 427 bin 242'ye yükseldi.

Son dakika haberi: 5 Aralık koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 5 Aralık koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 05.12.2020 20:02 GÜNCELLEME 05.12.2020 20:03
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 196 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 14 bin 705’e yükseldi.
 

Son dakika: Bakan Koca'dan İstanbul için sevindiren haber!


Bugün toplam 178 bin 903 test yapılırken, 31 bin 896 yeni vaka sayısı, 6 bin 128 kişi de hastaneye yatan vaka oldu. Toplam vaka sayısının 533 bin 198 olduğu, bugün iyileşen 4 bin 100 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısının 427 bin 242’e yükseldiği, toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 3,3, toplam ağır hasta sayısının ise 5 bin 800 olduğu açıklandı.



BAKAN KOCA: KALABALIK ALANLARDAN UZAK DURALIM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 5 Aralık koronavirğs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Bugün tespit edilen 6.128 hastamız var. Sokağa çıkma kısıtlamalarının tek sebebi toplum sağlığını korumaktır. Hepimiz üzerimize düşeni yapmalı ve kendi kısıtlamalarımızı uygulamalıyız. Evimiz en güvenli yerdir. Kapalı ve kalabalık ortamlara ara verelim. '' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 43
  • Cündullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Heryer corona otobüs çarşı market.Adam camiye ne seccade getiriyor ne tam anlamıyla temizlik var.Bu millet kendine özel ceza istiyor.Kamu görevlisi bile kurallara tam uymuyorsa olay bitmiş yaylar gevşemiş triger kayışı kopmuş.Bu saatten sonra araba her an bir yerlere toslar gerisi hikaye.
    Cevapla
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu nedir be biz evdeyiz sokak arabadan gecilmiyor bu nasil yasak
    Cevapla
  • Almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    O vakaları bizmi yoksa birileri mi düzenliyor.. Bizde iyi oynuyoruz.. sonuçta aşida payımız olsun. olursa vatandaşa olsun. aşısı korona olsun..
    Cevapla
  • GUVEN 3 yıl önce Şikayet Et
    Covid 19 kurtulmanin cozumu Avusturalyanin uyguladi yontemlerden geciyor.
    Cevapla
  • bağışıklık_son 3 yıl önce Şikayet Et
    …………… İSTEnirse YAYINLAMAyada bilir ki YORUMLAR da….….(DENGE,,,VE MUHAMMEDİYEİesastanDURUŞ ,,bağışıklıkta önemli değil ne dersen de diyorsan…………………………….………….……SEN BİLİRSİN,,GÖNLÜNCE…utanmadıktan sonra dilediğini yap buyurmuş peygamber efendimiz(s.a.v) Kİ……………. … inşallah hoşcasına .,kal tabiki kendi aleminde/hayat tarzında..sağlıcakla)…ALLAH(C.C) utandırmasın) selam sevgilerle, saygıyla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?