Bu karelerle şiddeti belgelemişti! Vera ölü bulundu

Ankara'da, boşanma aşamasındaki eşi Salih G. (41) tarafından öldüresiye dövüldüğü iddiasıyla gündeme gelen güzellik uzmanı Rus Vera Chikareva (35) lüks sitedeki evinde ölü bulundu.

GİRİŞ 07.12.2020 15:48 GÜNCELLEME 07.12.2020 17:50
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Çankaya ilçesi İlkbahar Mahallesi'nde Vera Chikareva'nın oturduğu evden gelen kötü kokular üzerine komşuları polise haber verdi. Polis ekipleri, çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeriye girdiklerinde oturma odasında Chikareva'yı yerde hareketsiz buldu. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde kadının öldüğü belirlendi. 

 

 

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ

Polis, evde ve bina çevresinde inceleme yaptı. İncelemenin ardından Chikareva'nın cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis ekipleri, apartmanın güvenlik kamerası görüntülerini de inceledi. Kamera kayıtları incelemesinde Chikareva'nın 30 Kasım Pazartesi günü girdiği evinden bir daha dışarıya çıkmadığı ve kimsenin de eve girmediği belirlendi. Düşerek başını yere çarpması sonucu öldüğü tahmin edilen Chikareva'nın kesin ölüm nedeni otopside saptanacak.

 

 

EŞİNDEN ŞİDDET GÖRMÜŞTÜ

Güzellik uzmanı Vera Chikareva, yaklaşık 2 ay önce boşanmak istediği sebze meyve toptancısı eşi Salih G. tarafından dövüldüğü iddiasıyla gündeme geldi. Chikareva, 1,5 yıllık eşi Salih G. hakkında geçen 2 Eylül'de savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ankara 1'inci Aile Mahkemesi, Salih G.'ye 3 ay uzaklaştırma tedbiri uygularken, Rus kadın evi terk edip, boşanma kararı aldı.

Salih G.'nin, uzaklaştırma tedbirine rağmen geçen 25 Ekim'de konuşma bahanesiyle tekrar eşinin yalnız yaşadığı evine gidip, şiddet uyguladığı ileri sürüldü. Eşinin öldüresiye dövdüğü iddia edilen Vera Chikareva, hastanede gördüğü tedavinin ardından darp raporu olarak şikayette bulundu. Salih G. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

YORUMLAR 20
  • erlblc 3 yıl önce Şikayet Et
    nasıl bir korumaymış bu
    Cevapla
  • KISAKESEN 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadıncağızı öldüren Cani kimse ASILMALI
    Cevapla
  • 444 3 yıl önce Şikayet Et
    nerden biliyorsun yoksa sendemi ortaksın
    Cevapla
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Haberi okumadığın ve önyargılı olduğun o kadar belli ki, her ölen kadını kocası öldürdü sanıyorsunuz. Bakın erkeklerin bu kadar üstüne gitmeye devam ederseniz sonucu çok daha kötü olaylar olacaktır. Ülkemizde erkekler üzerine oynanan oyun Türk-İslam aile yapısını yok etmek üzerinedir.
    Cevapla
  • abc 3 yıl önce Şikayet Et
    Cinayet olduğuna ne kadar da eminsin suç ortağı falan mısın hayırdır
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 3 yıl önce Şikayet Et
    abi rus ve yabancı kadınları alıyorlar canım cicimle kandırıyorlar.onlarda sahi gerçek sanıyor sonra zevkleri geçince yeni sevgili bulunca haydi güle güle pis yabancı oluyor tekme tokat dövüyorlar.olayın gerçeği bu
    Cevapla
  • sözün özü 3 yıl önce Şikayet Et
    hukuk cinayet işliyor, hakim yok. savcı yok, eyvah ki eyvah......
    Cevapla
  • 444 3 yıl önce Şikayet Et
    insan öldürmek isterse ne hukuk korur nede ceza idamda olsa yine öldürür bir türlü anlayamadınız ahlak iman eğitimle bu sorunun çözüleceğini
    Cevapla
  • elblc 3 yıl önce Şikayet Et
    gidip adalet bakanlığını aihme şikayet etse haklı.
    Cevapla
  • Adiniz Soyadiniz 3 yıl önce Şikayet Et
    tam yerinde isabet
    Cevapla
  • Deli Dumrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Adına hukuk diyerek, Adaleti gölgelemek istememişler.
    Cevapla
  • başkan 3 yıl önce Şikayet Et
    su testisi su yolunda kırılıyor malesef..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü