Bir motosiklette 5 gencin tehlikeli yolculuğu kamerada

Bursa'da Uludağ yolunda motosiklet üzerindeki 5 gencin yokuş aşağı tehlikeli yolculuğu, başka bir araçtaki yolcu tarafından kaydedildi. Görüntülerde 4 gencin motosiklet üzerinde, bir kişinin ise arkadaşlarının omuzlarına çıktığı anlar dikkat çekti. Kaydedildiğini anlayan genç, arkadaşının omzundan inerek görüntülerin paylaşılmasını istedi.

Bir motosiklette 5 gencin tehlikeli yolculuğu kamerada
Bir motosiklette 5 gencin tehlikeli yolculuğu kamerada
GİRİŞ 07.12.2020 17:40 GÜNCELLEME 07.12.2020 17:40

Bursa’da merkez Yıldırım ilçesi, Fidyekızık Mahallesi’ndeki Uludağ yolunda, 4 genç motosiklet üzerinde birbiri ardına sıralanmış şekilde, diğer genç de motosikletteki arkadaşının omuzlarına çıkmış bir şekilde seyretti. Canlarını hiçe sayan gençlerin, tehlikeli yolculukları bir sürücü tarafından kaydedildi.

Yolda tehlikeli bir şekilde seyreden 5 genç, görüntülendiklerini anlayınca bir süre durdu. Arkadaşının omzundan atlayan genç, kendilerini çeken kişiyi durdurup yanına gelerek, videoyu kendi cep telefonu numarasına atmasını istedi. Vatandaşın "Haberlerde görürsün" demesinin ardından, gencin "Tamam ağabey, paylaş ama" demesi dikkat çekti.

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından motosiklet üzerinde tehlikeli bir şekilde seyreden 5 arkadaşa tepki gösterildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi