Türkiye'den Azerbaycan'a anlamlı destek: Tüyleri diken diken eden jest!

28 yıldır Ermeni işgali altında bulunan toprakların kazanılması sonrası Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de bayram havası var. Caddeler ve sokakların bayraklarla süslendiği Bakü'de askeri geçit töreni yapılacak. Bu geçit törenine Türk Ordusu da eşlik edecek. Azerbaycan'ın 2783 şehit verdiği savaşın ardından yapılacak olan törende Türkiye 2783 askeriyle destek verecek.

Türkiye'den Azerbaycan'a anlamlı destek: Tüyleri diken diken eden jest!
Türkiye'den Azerbaycan'a anlamlı destek: Tüyleri diken diken eden jest!
GİRİŞ 10.12.2020 02:30 GÜNCELLEME 10.12.2020 02:30
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Azerbaycan 28 yıl sonra öz topraklarına kavuşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyor. Terör devleti Ermenistan'ın büyük bir yenilgiyle kaybettiği Karabağ Savaşı'nın ardından Azerbaycan işgal altındaki topraklarını geri aldı.

 

 

BAKÜ'DE MÜTHİŞ TÖREN DÜZENLENECEK

Bakü'de Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek tören için provalar yapılıyor. Savaşta kahramanlık gösteren askerlerden 3 bininin geçit yapacağı törende, ordunun kullanımına verilen modern silah ve ekipman da yer alacak.

 

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TÖRENE KATILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törene onur konuğu olarak katılacak. Burada konuşma yapması öngörülen Erdoğan, İlham Aliyev'le askerlerin geçişini izleyecek.

TÜRKİYE'DEN ANLAMLI DESTEK!

Azerbaycan'ın Karabağ'da 2783 askerinin şehit olması sebebiyle Türk Ordusu'nun 2783 askerle törene katılacağı öğrenildi. Bu gelişme sosyal medyada da büyük tebrik ve destek aldı.

YORUMLAR 25
  • Deli bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman gardaslarimizin yanindayiz
    Cevapla
  • GAYSERİLİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazılarının hayal dünyalarına bile sığdıramadıkları gerçekleri, biz yaşıyoruz. İşin en ilginç tarafı, onlar bu gerçeğe hala inanamıyorlar.
    Cevapla
  • Zeki 3 yıl önce Şikayet Et
    Tuylerim diken diken oldu.Helal reis
    Cevapla
  • Mete TÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok ama çok anlamlı olmuş. Helal Reis
    Cevapla
  • Kayseri kayseri 3 yıl önce Şikayet Et
    100 yıldır çağdaşlık ilericilik ilke inkilap batıcılik hikayeleri ile uyutulan türkiye ve türk milleti artik narkozdan çıkmaya başladı önümuzdeki 100 yıl müslüman türk milletinin 100 yıli olacak inşallah ne mutlu sana reis bu uyanış sana senin zamanına geldi ee herkese nasip olmaz allah 2 cihanda ne muradin varsa versin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?