Esenler'de bir markette 11 yaşındaki kız çocuğunu istismar eden şahsın, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kaçmaya çalışırken yakalandığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Esenler Kazım Karabekir Mahallesi Endülüs Caddesi üzerindeki bir markette geçtiğimiz 30 Kasım’da meydana gelen olayda 47 yaşındaki A.Ö., 11 yaşındaki küçük bir kızı taciz etmişti. O görüntülerin ortaya çıkmasının ardından ise tepkiler çığ gibi büyümüştü. Olayın hemen ardından olayla alakalı Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler işyerine giderek çalışma başlatmıştı. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Esenler polisi, şüpheli şahsın kimliğini kısa sürede tespit etmişti. Olay gününden bu yana devam eden çalışmalarda tacizci A.Ö, Esenler polisi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’ndan kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştı. Şahsın yakalandığı anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edilen şüpheli A.Ö. savcılık ifadesinde "Söyleyecek bir şeyim yoktur, nasıl ve neden yaptığımı bilmiyorum. Çok pişmanım" dedi.

Savcılık şüpheliyi tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti.

"ŞEYTANA UYDUM"

Şüpheli A.Ö. hakimlik sorgusunda ise "Göstermiş olduğunuz görüntülerdeki kişi benim. Ben bir anlık şeytana uydum, nasıl yaptım bilmiyorum. Çok pişmanım, serbest bırakılmamı talep ediyorum" ifadelerini kullandı.

TUTUKLANDI

Sulh Ceza Hakimliği de adli kontrol tedbirinin yetersiz kalacağına kanaat getirerek şüpheli A.Ö.'nün "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklanmasına karar verdi. Tutuklanan şüpheli cezaevine gönderildi.

Yorumlar 41 Yorum Var
  • Çiçek 13.12.2020 08:49
    Allah küçük kız erkek çocukları korusun Amin AHLAKSIZ filmlerde TV Verilmesin insanları bu gibi işlere yönlendirmesin TV okadar çok ahlaksızlık gösteriliyor normalmiş gibi her şey sanat diye yapılmamalı ayıp edep utanma gibi deyerleri hiiiiç yerine koyuyorlar para reyting. İÇİN. Ahlaksızlık sanat olmaz her şey ortada olmaz 1 çizgi olmalı çocuklarımızın gençler imizin beynine zarar ahlakına zarar buna. 1 ceza getirilmeli TV lere
  • Mert 13.12.2020 08:19
    Nasıl yaptığımı bilmiyorum, serbest bırakın beni. Çok pişmanım! Klasik pişman olduğunu gösteren belki serbest kalırım diye söylenen sözcükler!! Moda oldu! Öldürün bu ırz düşmanını!! Sallandırın bu namussuzu Taksim meydanında !!!!!
  • Türk Gücü 13.12.2020 03:43
    geberesice
  • samii 13.12.2020 01:52
    Bence organize bir iş var burada iyi araştırılmalı. Orada bir kişi daha var izliyor.
  • Ahir Zaman 13.12.2020 00:07
    Allah kimseyi sasirmasin.. Bu zaman ahir zaman . Bir anlik nefsi hareket onlarca yil hapis hayati. Herkes kendine dikkat etsin. Aileler cocuklariniza sahip cikin . Kendini korumaktan aciz evlatlarinizi yanliz birakmayin. Seytan her an her yerde. Bu gibi insanlarda her yerde var..malesef. Rabbim sakindiklarimizdan bizleri uzak eylesin.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek