Kağıthane’de müşteriler alışveriş yaptığı esnada içeriye giren kapüşonlu ve maskeli bir gaspçı, depodaki kadın çalışana tabanca doğrultarak soygun girişiminde bulundu. Çalışanın bağırması üzerine panik yapan gaspçı, kaçarken tabancayı diğer çalışana doğrulttu. Korku dolu anlar kameralara yansırken, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalanan şahıs tutuklandı.

Olay, önceki gün saat 21.15 sıralarında Kağıthane Nurtepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Azerbaycan uyruklu Ilkın M., sokak üzerindeki markete girdi. Şahıs doğrudan marketin deposuna girerek oradaki kadın çalışan Yağmur Ş.’ye paraları vermesi için tabanca doğrulttu. Kadın çalışanın bağırmaya başlaması üzerine panik yapan gaspçı Ilkın M., marketten çıkmak istedi. Ancak o esnada gaspçı, kendisini durdurmaya çalışan Bora Ö.’ye tabancasını doğrulttu. Çalışanın eliyle müdahale etmesi sonrası gaspçı Ilkın M. hiçbir şey çalamadan marketten ayrıldı. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kağıthane polisi “dar alan” uygulamasıyla yakaladı

Olayın ardından ihbar üzerine harekete geçen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, markete giderek çalışma başlattı. Çalışanların ifadelerine başvuran Kağıthane polisi, güvenlik kamera görüntüleri üzerinden şahsın eşkalini belirledi. Bunun üzerine vakit kaybetmeden ilçe genelinde “dar alan” uygulaması yapan polis ekipleri, gaspçı Ilkın M.’yi ilçeden çıkamadan kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Gaspçı tutuklanarak cezaevine gönderildi

Gözaltına alınarak emniyete götürülen şahıs, market çalışanları tarafından teşhis edildi. Ayrıca şahsın olayda kullandığı tabancaya da el konuldu. Büroda ifadesi alınarak adli işlemleri yapılan Ilkın M. adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Ahmet 13.12.2020 22:13
    Bunları uzun bir süre dışarı salmayacaksın
  • kenan 13.12.2020 22:12
    polisimize helal olsun...emeklerine yazık oluyor...dün Kmaraşta maske takmayan bir kadın polislere neler yaptı.bunu başka ulkede yapta göreyim.kadın polis elene kadar müdahale etmedi.amerikada olsa o kadını erkek polisler yerlerde sürüklerler.polisi bu kadar ezdirmek ülkeye zarar veriyor
  • CABBAR 13.12.2020 21:01
    kapşonu var yazık,iyi halden cezası ertelenir.Alıştık nasılsa salı verilmelerine...Beğenmiyoruz ama abd,de buna verilecek ceza 20 yıllll.
  • osman 13.12.2020 20:47
    helal olsun polislerimize sucluyu hemende buluyor mssallah
  • Ali 13.12.2020 14:41
    seriat uygulanmadimi bunlarin sonu gelmez, hic degil falaka yada kirbac cezasi olmali, adam hapisde yiyip icip yatip cikiyor disari sonra
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek