Çok büyük fedakarlık! hastane bahçesinden uzaktan eğitim veriyor

Diyarbakır Cumhuriyet Fen Lisesi'nde matematik öğretmeni olan Mehmet Aydın, koronavirüs tedavisi gören babasına refakatçilik ederken, aynı zamanda öğrencilerini de ihmal etmeyip hastane bahçesindeki banklarda uzaktan eğitime katılıyor.

Çok büyük fedakarlık! hastane bahçesinden uzaktan eğitim veriyor
Çok büyük fedakarlık! hastane bahçesinden uzaktan eğitim veriyor
GİRİŞ 14.12.2020 10:48 GÜNCELLEME 14.12.2020 10:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunan Cumhuriyet Fen Lisesi'nde matematik öğretmeni olan Mehmet Aydın'ın babası Mehmet Ali Aydın, bir süre önce koronavirüse yakalanmasının ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırılarak tedaviye alındı.

Bunun üzerine Aydın, hastanenin bahçesinde babasının yemek, giyim ve benzeri ihtiyaçları için beklemeye başladı. Bu süreçte öğrencilerini de ihmal etmeyen Aydın, yanında getirdiği tabletiyle hastane bahçesindeki banklarda soğuk havaya rağmen öğrencilerine uzaktan eğitim vermeye devam ediyor. 

"BABA NEYSE ÖĞRENCİLERİMİZ DE BİZİM İÇİN ÖYLEDİR"

"Ne idare kısmıma ne de öğrencilerime duygu sömürüsü yapmadım ve derslerime olabildiğince devam etmeye çalıştım" diyen Aydın, şunları söyledi:

"Telefonumun internetini tablete bağladım ve o şekilde ders verdim. Öğrencilerim de 'Hocam hiç belli olmuyor dışarıda olduğunuz' diyor. Babam, canımız, hayatımızın bir parçasıdır ama baba neyse öğrencilerimiz de bizim için öyledir. Onlar da bizim geleceğimiz, ileride yetiştireceğimiz çınarlarımızdır. Yaptığımız öğretmenlik 'peygamber mesleği' yani insan yetiştiriciliğidir. Ben her zaman böyle bakıyorum. Öğrenciler çok güzel adapte oluyorlar. Kaybettikleri şeye dört elle sarılıyorlar. Onların o azimlerini görünce evde durup ya da rapor almak buna kayıtsız kalmak abes olurdu. Bunlardan dolayı biz de elimizi taşın altına koyalım ve onlar bize yürüyorken bizler de onlara koşalım dedim." 

YORUMLAR 8
  • Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    bir iki bir iki
    Cevapla
  • TÜRK İSLAM 3 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenlerimizin maaşı çokmuşçasına göze batar hep toplum tarafından. Şuanki zam oranlarına göre hesaplayınca 6 7 yıl sonra asgari ücretle eşit olacak aynı oranda zam miktarı devam edince matematiksel olarak...! Okuyup bu şekilde öğretmen olmayan gelir öğretmeni istediği gibi eleştirir ! Allah razı olsun hocamızdan. Böyle haberler baş sayfada yer alması lazım. Elhamdülillah dağda taşta daha bir dersimi kaçırmadım hastaneye giderken kendimi iyi hissettiğim için yol kenarında aracımı kenara çekip dersimi işledim yeri geldiğinde...çocuklar geri kalmamalı bu süreçte. Ya canlı ders olmasa ne olurdu çocuklara bu açıdan hiç düşünen yok. Devletimiz sağolsun.
    Cevapla
  • Galip Paksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşimizi tebrik ediyorum. Babam Eskişehir de hastanade yatarken ben de sağolsun hastanenin internetiyle dersimi vermiştim. bu olayın habere konu olması iyi olmuş.
    Cevapla
  • kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle insanlar Doğunun İncisi'dir.
    Cevapla
  • izmitli 3 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun senden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti Genel Başkan adayı Akalın'dan sahte kimlik iddiası!
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier davetlilere döner kesti