Fatih Altaylı’nın Habertürk ekranlarında canlı yayında Suriyeli mültecilere yönelik sarfettiği sözleri tepkilere neden oldu. Fatih Altaylı'nın programda Suriyeliler için kullandığı, "Türkiye'yi Suriye'ye savaşsız kaybettik. 4 milyon askerle gelip Türkiye'yi esir almış gibi görünüyorlar. Meclis kürsüsünden bağırmakla olmuyor bu işler" ifadeleri büyük tepki topladı.

ALTAYLI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Mülteci Hakları Derneği, Gazeteci Fatih Altaylı'nın canlı yayında sarfettiği, halkı kin ve düşmanlığa sevk eden, mültecileri açıkça hedef gösteren ve gerçeği yansıtmayan açıklamaları nedeniyle dernek olarak savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz. açıklamasını yaptı.

Yorumlar 250 Yorum Var
  • Adam 19.12.2020 18:40
    Döneme göre konuşan ,yazan, çizen güvensiz ve kendini beğenmiş kibir abidesi. Insani insan olduğu için sevmesini bilmeyen kişiliğe sahip olduğunu bir daha gördük.
  • Gümüşhaneli 19.12.2020 17:46
    Altaylı çok yanar döner bir insan dikkate almayın
  • Hayrettin 19.12.2020 14:24
    Soylu hdp yi meclise gömünce altaylı teröristlere el vermiş. Meclis kürsüsünden bağırmakla olmuyormuş soylunun hangi lafı yanlıştı acaba onuda söyleseydi
  • zafer 17.12.2020 16:28
    Altaylının bir hafta çalıştırılıp sonra da ücretini istediği için önce ağır bir şekilde dövülüp sonrada kovulan Afganlı işçiden haberi, var mı. Zavallı tek kuruş alamadığı için hastaneye bile gidemedi korkudan ,hakkında işlem yapılır diye. Tamam belki bazıları itici davranıyorlar ancak yine de insan onlar. Hayvan hakları için geceler boyu programlar yaptın Fatih bey o insanların kediler,köpekler kadar değeri yok mu.
  • zafer 17.12.2020 16:23
    Kesinlikle ayrımcılık ve ötekileştirme suçu işlemiştir. Romen hakemden ne farkı var. Söze sıra geldi mi insan hakları ve demokrasi havarisi geçinenler konu göçmenler olunca faşist damarlarını ortaya çıkarıyorlar. Bunu Allah söyletti Altaylıya. İçindekini dışarıya vurmuştur. Bunların medeniyeti bu kadar,eline versen bir gecede zehirli gazla zehirler hepsini Hitler gibi.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek