Kısıtlamayı ihlal eden ehliyetsiz sürücünün beddua ettiği polisin sabrı takdir topladı

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek, trafik sigortası olmayan otomobiliyle gezintiye çıkan ehliyetsiz sürücü Oğuzhan G.’nin (24) ceza yazdığı için "Hakkım sana helal olmasın. Çoluğundan çocuğundan çıksın" diyerek beddua ettiği polis memurunun sabrı, görenleri hayran bıraktı.

Kısıtlamayı ihlal eden ehliyetsiz sürücünün beddua ettiği polisin sabrı takdir topladı
Kısıtlamayı ihlal eden ehliyetsiz sürücünün beddua ettiği polisin sabrı takdir topladı
GİRİŞ 19.12.2020 12:19 GÜNCELLEME 19.12.2020 12:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kent genelinde uygulama noktaları oluşturdu. 16 SBE 89 plakalı otomobil, Osmangazi ilçesi Acemler Kavşağı’nda kurulan kontrol noktasında polis ekiplerince durduruldu. Polis, sürücü Oğuzhan G.ye izin belgesini sordu. Ancak Oğuzhan G., izin belgesini gösteremedi. Ekipler, Oğuzhan G.’nin geçen ay alkollü araç kullandığı için ehliyetine 6 ay el konulduğunu ve otomobilin zorunlu trafik sigortası olmadığını belirledi. Oğuzhan G., kendisine ceza yazmak isteyen polis ekiplerine bir süre direndi. Oğuzhan G.'ye, kısıtlamayı ihlalden 3 bin 150 TL, otomobilin sigortası olmaması nedeniyle 132 TL, ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 bin 473 TL ceza kesildi. Ayrıca ruhsat sahibi anneye de ehliyetsiz kişiye otomobilini verdiği gerekçesiyle 2 bin 473 TL ceza uygulandı. Oğuzhan G.'nin kullandığı otomobil ise çekici ile otoparka çekildi.

BEDDUAYA RAĞMEN SABRINI KORUDU

Oğuzhan G., ceza kesildikten sonra ehliyetli bir arkadaşını getirerek, otomobilini almak istedi. Ancak Oğuzhan G., otomobilinin çekiciyle götürüldüğünü öğrenince sinirlendi. Öfkeli genç, ceza yazan polise, "Ehliyetli adam getirdim. Sigorta da yapıldı. Arabamı nasıl teslim etmezsin. Arkadaşımı zamanında getirecektim, sen getirtmedin. Sen beni bir saat bırakmadın, hakkımı yedin. Hakkım sana haram olsun. Telefonum yanımda yoktu, arkadaşımı arayamadım. Şimdi aldım. Arabamı çekiciye koyamazsın. Arabanın altına yatarım, yine de otoparka çektirmem. Beni bir saat rehin aldın. Telefonum yoktu. Kimseye haber veremedim. Taksiyle gidip arkadaşımı aldım. Araba otoparka gidemez. Sen çok büyük bir yalancısın. Beni bir saat rehin aldın. Evraklara imza atmadım, yine de atmıyorum. Hakkım sana helal olmasın. Çoluğundan çocuğundan çıksın. Bir de yalan konuşuyorsun" diye bağırarak, beddua etti.

Polisin tüm hakaret ve beddualara rağmen sakinliğini koruması ise takdir topladı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • Okuyan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hem suçlu hem güçlü.
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.Kural kuraldır kardeşim,ya uyacaksın ya da uydururlar.Sonra da böyle kuyruğuna basılan it gibi havlarsın.
    Cevapla
  • Şenol 3 yıl önce Şikayet Et
    O polisin beddua eden kişiden şikayetçi olması lazım, o elbise kendine ait değil, elbisenin haysiyetini koruyacak sonuçta
    Cevapla
  • Asli 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Türk Milletinin Polisini , bu kadar itibarsizlaştiran kanunlari yasalari sayin yetkililerin tekrardan gözden geçirmelerini şiddetle Tavsiye ediyorum. Böyle polismi olur önüne çikan azarlayabiliyorsa,, vay bizim halimize.
    Cevapla
  • Gerçekler acı 3 yıl önce Şikayet Et
    Polis hakaret edilmek için görev yapmıyor kimse böyle hakaret edemez kimseye ki karşısındaki bir polis bu kadar da itibarsızlaştırmayın polisimizi.bana sorarsanız hiç normal bir durum değil bugün böyle davranan kanundan anlarmı dinlermi. üzüldüm. polis görevini icra edecek suçlu haddini bilecek polis de haddini bildirecek.. ve suçlu böyle ıslah olur mu soruyorum size.ondan sonra masum insanlar mağdur ediliyor polis ve kanunlar uygulanmadığı için.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…