Park yüzünden tartıştığı kişiyi kızının gözü önünde vurdu

Gaziantep'te, park nedeniyle sokak ortasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi ağır yaralandı.

GİRİŞ 20.12.2020 22:29 GÜNCELLEME 20.12.2020 22:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, Yeditepe Mahallesi 85282 nolu sokakta Ömer Faruk Özçetin, hastalanan kızını doktora götürmek için oturduğu sitenin otoparkında park halinde olan aracına hareket etti. İddiaya göre, bu sırada bir başka otomobilin otoparkın önüne park ettiğini görünce araç sahibini uyardı.

 

 

İkili arasında tartışma çıkınca ismi öğrenilemeyen diğer sürücü Özçetin’i kızının gözü önünde silahla kasığından vurdu. Olayın ardından şüpheli aracıyla kaçarken çevredekilerin ilk müdahalesini yaptığı Özçetin, 112 ekipleri tarafından Gaziantep Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Özçetin’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ise kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    insanlar hissisleşiyor mantar tabancası gibi silahını basit bir olayda ateşleyebiliyor
    Cevapla
  • ALI 3 yıl önce Şikayet Et
    benimde oturduğum binanın otoparkının önünde koskoca yazıyla otopark önüdür park yapmayınız yazdığı halde inadına insanlarımız park ediyor. Acil bir işim çıktığınca arabanın şöförümü 2 saat aradığım oluyor. gelincede pişkin pişkin yüzüme gülüyor. Özür dahi dilemiyor. Beyfendi koskoca yazıyı görmüyor musun? deyincede çekmiyorum lan diyor. Şimdi bu adamı ne yapmalı hem suçlu hem güçlü. İnsanlarımızda kültür yok. herkes kendini kabadayı zannediyor. Korkutmam kardır diyor. Bu olay gibi park etme kardeşim. Adamı vurmaya değermiydi. Ülkede canavar çok.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne geçti eline
    Cevapla
  • Cafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar yetersiz olunca memleket teksas gibi önüne gelen sıkıyor.
    Cevapla
  • gerçekçi olalım 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu toplum kavgayı, katilliği neden bu kadar seviyor, anlamak lazım. Eksik veya fazla olan nedir acaba? Ahlak ve maneviyat eksik, sarhoşluk ve saldırganlık fazla mı dersiniz? Bunca okuduklarında ne öğrendi bunlar?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na: 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın?