Feci son: Sahte içki yine can aldı

Maltepe'de ihbar üzerine bir adrese giden polis ekipleri, sahte içki tüketen bir kişinin cansız bedeni ile karşılaştı. Sahte içkiyi temin ettiği tespit edilen büfe işletmecisi gözaltına alındı.

Feci son: Sahte içki yine can aldı
Feci son: Sahte içki yine can aldı
GİRİŞ 23.12.2020 16:52 GÜNCELLEME 23.12.2020 16:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay dün saat 14.30 sıralarında Maltepe Zümrütevler Mahallesi'nde meydana geldi. Bir kişinin evde bulunan arkadaşının hareketsiz bir şekilde yerde yattığını ihbar etmesi üzerine Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri söz konusu adrese gitti. İçeride bulunan Kemal T.'nin kapıyı açması üzerine ekipler elleri ve burnu kan içinde olan bir kişinin yerde yattığını gördü. Polis sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri Kemal T.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

 

 

Harem Otogarı'nda minibüsçülere aşçılık yapan Kemal T.'nin ilk ifadesinde, yerde yatan Hayrettin C. (48) ile çalıştığı yerden tanıştığını, ara sıra minibüslerde kahyalık yapan Hayrettin C.'yi kalacak yeri olmadığından evinde bir günlük misafir ettiğini söylediği öğrenildi. Üsküdar'dan aldıkları içkiyi gece geç saatlere kadar içtikten sonra uyuduklarını ve sabah kalktığında Hayrettin C.'nin öldüğünü fark ettiğini ardından hemen polisi aradığını söylediği bildirildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı çalışmalarda hayatını kaybeden kişinin yere düşerken kapı camına çarptığı ve bu nedenle elinde kesikler olduğu belirlendi. Cenaze kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Öte yandan ifade üzerine sattığı belirlenen Üsküdar Selimiye Mahallesi'nde bulunan büfeye baskın düzenlendi. Büfede yapılan aramalarda hayatını kaybeden kişinin tükettiği alkolün aynısının olduğu tespit edildi. İş yeri sahibi Engin M. gözaltına alındı.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • Kültigin19 3 yıl önce Şikayet Et
    icmeyin kardesim olacagi bu ha bu dunyada ki akibeti birde ahireti var tabi
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 3 yıl önce Şikayet Et
    avrupada "Ötenazi" legal hale geliyor. avrupa yalakaları (AB ye girmek devlet politikasıdır unutmayalım) bizdeki intihar seçimlerine karışmasınlar.
    Cevapla
  • Tevfik 3 yıl önce Şikayet Et
    Alkol fiyatları insanları merdiven altı çözümlere itiyor. Kötü bir şeyi engellemenin yolu onu pahalandırmak değildir. Aklına koyan yapar. Raftaki alkolden daha ucuza daha uzun etki gösteren kimyasallara yönelen gençlerimize yazık oluyor asıl.
    Cevapla
  • Ameleus 3 yıl önce Şikayet Et
    al da iyilik yap adamlara madem bilader
    Cevapla
  • vay be arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    içkinin sahtesi gerçeği olmaz.biri anında öldürür diğeri süründüre süründüre öldürür..tüm içkiler yasaklanmaldıır .
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    sarhos bir sekilde insanin ölmesi, Rabbim korusun
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Amiin ,Allah korusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı