Ayakkabı kutusunda yeni doğmuş bebek bulundu!

İstanbul Esenyurt'ta yürüyüş parkında ayakkabı kutusu içinde yeni doğmuş bebek bulundu. Hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ekipler bebeği parka bırakan kadını bulmak için çalışma başlattı.

Ayakkabı kutusunda yeni doğmuş bebek bulundu!
Ayakkabı kutusunda yeni doğmuş bebek bulundu!
GİRİŞ 29.12.2020 13:32 GÜNCELLEME 29.12.2020 13:32
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Olay saat 11.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan yürüyüş parkında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın, ayakkabı kutusu içinde olan yeni doğmuş bebeği ağacın yanına bıraktı. Kadından şüphelenen vatandaşlar, ayakkabı kutusuna baktıklarında yüzü kanlı erkek bebek gördü.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yüzü kanlı çıplak bir şekilde ayakkabı kutusunda duran bebeğin yaşadığını belirledi. Bebek Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne kaldırıldı. Ekipler bebeği bırakan kadını gördüğünü söyleyen bir kişiyi ifadesine başvurmak üzere polis merkezine götürüldü. Bebeği bırakan kadını bulmak için çalışma başlatıldı.

"AYAKKABI KUTUSUNDA BIRAKMIŞLAR"

Bebeği kafesine alan İrem Nur Yücel, "Bebekli kadın arka kapıdan girdi parkın içinde bir tur attı. Mor saçlı bir kadın vardı teyzemiz o bebeği bulmuş. Bebeği bizim kafemize getirdi. Ben bebeğin yüzünü gördüm kanlıydı, gözleri kapalıydı. Daha sonra polisler geldi. Ambulans geldi bebeği aldı bağı kesilmemişti galiba. Sağlıkçılar ambulansa aldılar bebek yaşıyormuş durumu iyiymiş. Bırakanı ben görmedim ama teyzemiz görmüş. Polislerle beraber ifade vermeye gitti. Sarı ayakkabı kutusunda bırakmışlar." diye konuştu.

İrem Nur Yücel

YORUMLAR 24
  • yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    bu tvler böyle dizi yaparlarsa daha az bile
    Cevapla
  • Cafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa yaşantısına özenti nedeniyle daha çok çocuk çöpte ve ayakkabı kutusunda bulunur.
    Cevapla
  • asya 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl kıyarsın sen o yavruya. 9 ay karnında taşımak kolay mı... Hele doğum sancıları.. İmtihan işte. ALLAH isteyene vermiyor.. İstemeyene veriyor.. Ne diyelim. Allah hidayet versin.. Yolundan ayırmasın
    Cevapla
  • halk 3 yıl önce Şikayet Et
    oyle bir yasa varki,15 yaşında kızın evlenmesı yasak zina yapması yasak değil
    Cevapla
  • şarjlı kırnav 3 yıl önce Şikayet Et
    geçen günlerde iznik gölü kurudu diye ağlayanlar gayrımeşru ilişki sonrası yeni doğan melek gibi masum bebeği bir mal gibi atarken niye ağlamıyorlar.allahın adaleti er yada geç tecelli eder.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini