Banka çalışanı, çaldığı 4,5 milyon lirayla Ukrayna'ya kaçtı

Sivas'ta akılalmaz bir olay yaşandı. Kentte özel bir banka şubesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan M.Ç. iddiaya göre zimmetine geçirdiği 3,5 milyon liranın yanı sıra kasadan da 1 milyon lirayı alarak toplam 4,5 milyon lira ile Ukrayna´ya kaçtı.

Banka çalışanı, çaldığı 4,5 milyon lirayla Ukrayna'ya kaçtı
Banka çalışanı, çaldığı 4,5 milyon lirayla Ukrayna'ya kaçtı
GİRİŞ 30.12.2020 16:28 GÜNCELLEME 30.12.2020 16:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, geçen hafta kent merkezindeki özel bir banka şubesinde yaşandı. Banka şubesinde 15 yıldır güvenlik görevlisi olarak çalışan M.Ç., iddiaya göre sahte imza kullanarak müşterilerin hesabından 3,5 milyon lirayı zimmetine geçirdi.

Kendisinde bulunan anahtarla bankanın kasasından da 1 milyon lira çalan M.Ç., toplam 4,5 milyon lira ile kayıplara karıştı.

Banka yetkilileri durumu fark ettikten sonra polise bildirdi. Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak üzere harekete geçerken M.Ç.'nin Ukrayna'ya kaçtığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BANKA YANINDAKİ DÜKKANIN SAHİBİ: KENDİSİNDEN BEKLEMEZDİK

Öte yandan Mustafa Ç.'nin, çevresinde 'iyi biri' olarak tanındığı da öğrenildi. Toptancılar Sitesi'ndeki banka şubesinin yanında oto yıkamacı dükkanı bulunan Samet Arslan, "Mustafa ağabey, bizim komşumuz. Bize gelir, yemek falan da yerdik. Hiç beklemezdik kendisinden. Şüpheli bir hareketi yoktu ama son dönemlerde biraz durgundu. Nereye gittiğini bilmiyoruz. Yurt dışına gittiği söyleniyor. Öyle fazla bir şey konuşmazdı" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    ben ukranyadayim gelsin benim yanima beklerim
    Cevapla
  • Guvenlik gorevlisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Lviv deyim , sinirdan kacak avrupaya gidecem . Misafir konumunu atar misin ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var