CHP'nin yayın organı Halk TV'de canlı yayında ekranlara çıkan CHP'li eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar'dan skandal açıklamalar geldi.

''BAŞÖRTÜLÜ HAKİMLERİN BENİM HAKLARIMI KORUYACAKLARI HAKKINDA KUŞKULARIM VAR''

Sağlar, ''Ben yargılandığım zaman, türbanlı bir hakimin karşısına gittiğimde, benimle ilgili haklarımı koruyacağı ve adaleti yerine getireceği konusunda kuşkularım var'' ifadelerini kullandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrası kullanıcılar Fikri Sağlar'a sert tepki gösterdi.

Yorumlar 175 Yorum Var
  • Ataullah 01.01.2021 12:55
    Müslüman hanımların nasıl örtüneceğine Müslüman olmayanlar karar veremez.
  • Tuncay 31.12.2020 23:38
    Fikri bey acaba sizin zihniyetten bir başı açık hakim başörtülü bir hanımefendi yi nasıl yargılayacak giyimine inancına mi bakacak yoksa kanunun öngördüğü suç veya sucsuzlugunami karar verecek.Hani nerde kaldı sizin savundugunuz eşitlik adalet inanca insan haklarına saygınız insan karaktersiz ise yapacak birşey yok
  • İhsan KARA 31.12.2020 18:25
    Bunlar insanlığını kaybetmiş aklını, iradesini, hak ve hakkaniyetli davranışı; adaletsizlik, eşitsizlik üzerine kiraya verdikleri için herkesi kendileri gibi zannediyorlar. Kişi kendisi nasıl düşünürse karşısındakini de öyle zannedermiş.
  • Abdülaziz Akçay 31.12.2020 16:55
    hangi zihniyette olduğu belli olmayan, saygısız, Avrupa'lının verdiği kararlarında doğru olmadığına aynı gerekçelerle hayır diyebiliyormusun.28 Şubatta yaptığınız, saygısızlığı, dinsizliği, zulümlerinizi unutmadık,o günleri ne kadarda özlemişsin, yazık hem de çok yazık.
  • Laedri 31.12.2020 16:12
    Böyle düşünen bir kişi herkesi kendi gibi düşündüğü için sağduyusunu kaybetmiş antidemokratik bir anlayışı temsil eder. Böyleleri demokrasiyi militanlaştırmak için ellerinden gelen her fırsatı değerlendirirler. Sol faşizan anlayışı temsil eden bu kimselere karşı siyaset kurumu bir arınmaya gitmelidir.
Daha fazla yorum görüntüle