Şişli’de özel bir cerrahi tıp merkezine gelen bir kişinin, hemşireyi rehin alarak yaraladığı o anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Şişli Merkez Mahallesi Abide-i Hürriyet Caddesi üzerindeki özel bir cerrahi tıp merkezinde dün saat 15.00 sıralarında yaşanan olayda, Ramazan K. isimli şüpheli bıçakla tıp merkezine girerek burada çalışan Hayrünnisa C. isimli hemşireyi rehin almıştı. Hemşirenin çığlıkları üzerine dışarıya doğru koşan tıp merkezi çalışanları durumu polis ekiplerine bildirmiş ve olay yerine özel harekat ekipleri dahil çok sayıda polis sevk edilmişti. Tıp merkezine gelen polis ekipleri uzun süre şahsı ikna etmeye çalışmış, daha sonra ise Ramazan K.’nin bir anlık dalgınlığından faydalanarak şahsı etkisiz hale getirip, belinden yaralanan hemşireyi kurtarmıştı. Yaşanan o anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, şahsın hemşireyi rehin alarak bağırdığı ve polisin ikna etmeye çalıştığı sırada, şüphelinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak hemşireyi kurtardığı görülüyor.

TUTUKLANDI

Hemşireyi rehin alan ve polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilen şüpheli çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar 54 Yorum Var
  • cecey 01.01.2021 13:08
    yahu arkadaş şok tabancası neden yok ........
  • Eğitim şart 01.01.2021 12:37
    Böyle kötü bir hamle için polise işlem başlatılmalı. Rehine nasıl kurtarılır eğitim verilmeli. Hem kadının hem kendi hayatını riske atmış. Sırf rehin alan kişi öldürmek istemediği için hayattalar şuan.
  • ayhan 01.01.2021 12:29
    polisimize tşk tebrik ediyorum
  • ayhan 01.01.2021 12:27
    kıza zarar verseydi öldürseydi çünkü adamın elinde öldürücü alet var bunun çözümü vur emridir temizlik olurdu.
  • Fırat kalkanı 01.01.2021 10:53
    Polis mükemmel bir hareket yapmış ellerine sağlık...
Daha fazla yorum görüntüle