İstanbul Silivri'de bir villanın kısa süreliğine kiralandığı bilgisini alınca villaya baskın düzenledi. Nefes kesin baskın sırasında yılbaşı gecesi parti verilen villada bulunan yabancı uyrukluların da olduğu 10'u kadın, 19'u erkek toplam 29 kişiye 91 bin 350 lira ceza kesildi.

İstanbul İl Jandarma ekipleri; Silivri ilçesi kırsal kesiminde bulunan bir villanın H.K.K. tarafından kısa süreliğine kiralandığı bilgisi aldı. Villada yılbaşı gecesinde kumar oynatılabileceğini veya koronavirüs tedbirlerine aldırış etmeden partisi düzenlenebileceğini değerlendiren jandarma ekipleri villayı kiralayan H.K.K. isimli kişiyi ve villayı takibe aldı. Yeni yıla yaklaşılan saatlerde villaya çok sayıda taksi ile insan giriş çıkışının Jandarma ekiplerince görülmesi üzerine Silivri Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden söz konusu villaya baskın düzenledi. Eğlence mekânına dönüştürüldüğü görülen villada, maske-sosyal mesafe kuralı hiçe sayılarak alkol, nargile ve sigara tüketilerek yüksek sesli müzik eşliğinde yılbaşı eğlencesi düzenledikleri tespit edilen; 10'u kadın, 19'u erkek olmak üzere toplam 29 kişiye kişi başına 3 bin 150 lira olmak üzere toplam 91 bin 350 lira idari para cezası uygulandı.

Silivri'deki ikamet olarak kullanılan villayı kısa süreliğine kiralayan H.K.K.'nın Taksim'de kulüp işletmecisi olduğu, kiraladığı villaya ses, ışık ve masa düzeni kurarak ikamet amacı dışında kullandığı yapılan Jandarma baskınıyla ortaya çıkarıldı. Villada yapılan aramalarda mutfak dolabında ele geçirilen çok sayıdaki tabanca fişeğine adli işlem yapılmak üzere el konulurken yabancı uyruklu şahıslar hakkında inceleme başlatıldı.

Yorumlar 33 Yorum Var
  • Atakan 01.01.2021 19:31
    Ülkemiz yabancı gereksiz milyonlarca insanla dolmuş vasıfsız milyonlarca insan hergün Deaş operasyonları hepsi yabancı ıraklı suriyeli suça karışan yabancıları Allah rızası için sınırdışı edin
  • ASILBEY@06ÇUBUK 01.01.2021 19:30
    Sokakta kovid yasağını tek başına ihlal eden ile,toplu olarak düğün,nişan,eğlence ,kumar vb.amaçla kovid yasağını ihlal edenler bir tutulmamalı,toplu olarak yasağı ihlal edenlere bir kaç kat farklı ceza uygulanması lazım. Tek kişinin ihlal ettiği riskle,onlarca kişinin ihlal ettiği risk arasında dağlar kadar fark var.
  • Muzaffer 01.01.2021 18:20
    Bunları eşşek adasında karantinaya alsınlar
  • hasan 01.01.2021 15:12
    polise teşekürler
  • özkonyali 01.01.2021 13:55
    para cezası caydırıcı değil kardeşim. adamlar binlerce katını kazanıyor. bu kumar oynayanlar eşlerini çalıştırıp paralarını alıyor. kimi eşine fuhuş yaptırıyor kimi başka işlerde çalıştırıyor. devletin kurumları ve dernek bu ailelere her türlü gıda eğitim desteği veriyor. sorunu kökünden halletseniz. aile eğitimi dini eğitim okul eğitimi sağlam ve mecburi verilmeli. cezalarda öyle para cezası vermeyin. kışın kar kürüttürün. yazın parke taşı döşettirin. tarım arazilerinde nohut yolsunlar ekin biçsinler.
Daha fazla yorum görüntüle