İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay'ın sosyal medyadan hakaret içeren söylemde bulunduğu Roman aileye ziyaret etti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yeni yılın ilk ziyaretini eşi Hatice Nur Yerlikaya ile birlikte geçtiğimiz yıl içerisinde İstanbul Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısının sosyal medyadan hakaret içeren söylemde bulunduğu Roman ailenin evine yaptı. Vali Yerlikaya daha önce de aile ile online olarak görüşerek üzüntülerini dile getirmişti. Ailenin çocukları ile özellikle yakından ilgilenen Yerlikaya, çocuklara hediyeler verdi. Yerlikaya, ailenin yanında olacaklarını belirtti.

Yerlikaya twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada, “Yeni yılın ilk ziyaretini, eşim Hatice Nur ile birlikte Yaprak Hanım ve Soner Bey'in evine yaptık. Daha önce isimlerini öğrendiğim Batuhan, Vedat Yusuf, Esmanur ve Sudenaz ile tanıştık. “Sevgi her gönlün anahtarı” sözlerine yer verdi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • (k¹e⁴l⁵e³ş) 05.01.2021 14:19
    İşte biz yıllarca bu devleti arar dururduk devlet halkına tepeden değil gönülden bakar sayin valimize teşekür ederim rabbim bu idarecilerimizi korusun.
  • Ronaz 05.01.2021 13:37
    Ben aynı bunlar fairdir
  • osman akyüz 05.01.2021 13:15
    Adamın hası böyle olur işte.RABBİMİZ benim rızamı gariplerinizin yanında arayın.Garipleriniz ve hayvanlarınız yüzünden nimetlendiriliyorsunuz.onların yüzünden yağmür yağıp nebatatınız yeşeriyor.buturuyor. devlet adamlığı böyle olur.ALLAH razı olsun devamı gelsin inşallah.
  • Mehmet 05.01.2021 13:05
    Roman aile ne demek? Etnik kökene vurgu yapmayı ne çok seviyorsunuz. Türkiye cumhuriyeti vatandaşı deseniz? Veya sadece istanbullu bir aile.