Sokak ortasında birbirlerine girdiler! Yaralılar var…

Osmaniye’de aile fertlerinin sopalı-coplu kavgasında 5 kişi yaralandı. Kavga anı güvenlik kameralarına yansırken kavga eden 5 şüpheliye ayrıca sosyal mesafe kuralını ihlal etmekten toplam 15 bin 750 TL ceza kesildi.

Sokak ortasında birbirlerine girdiler! Yaralılar var…
Sokak ortasında birbirlerine girdiler! Yaralılar var…
GİRİŞ 05.01.2021 16:19 GÜNCELLEME 05.01.2021 16:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde aile fertleri arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan sopalı, coplu kavgada 5 kişi yaralandı. Kavga anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

 

 

Olay, Şehit Vedat Kocadallı Mahallesi’ndeki Kamil Kara Bulvarı üzerinde meydana geldi. Baba S.Ç.’nin, daha önce aralarında husumet bulunan oğlu D.Ç. ve S.Ç.’ye sokak ortasında sopa ile saldırdığı iddia edildi. D.Ç. ve eşi S.Ç. aldığı darbelerle başından yaralandı. Kavgaya, S.Ç.’nin diğer oğlu A.Ç. ve kızı F.Ç. de girişince olay büyüdü. Cop ve sopaların kullanıldığı kavgada S.Ç. ile oğulları D.Ç., A.Ç., kızı F.Ç. ve gelini S.Ç. başından yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye götürüldükten sonra tedavilerinin ardından gözaltına alındı. Kavga eden 5 şüpheliye ayrıca sosyal mesafe kuralını ihlal etmekten toplam 15 bin 750 TL ceza kesildi.

Yaşanan anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

 

 

YORUMLAR 3
  • Ankarali 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav bu adamlar kavga etmeden duramıyomu
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    türkiyenin en elit vilayeti osmaniyedir yaklaşık 250.000 suriyeliyle sanat teknolojı ve ınsana saygı olarak avrupanın kıskandıgı bı beldedır
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    40 yıldır o dediğin elit yerde yaşıyorum ama ne hikmetse arkama bakmadan sokakta yürüyemiyorum akşamları
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var