Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile ortak basın toplantısı düzenledi. İki konuların ele alındığını belirten Erdoğan, "Başbakan Rama'yla görüşmelerde ikili ilişkilerimizi kapsamlı bir şekilde ele aldık" dedi. Toplantı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı bir espri salonda kahkahaların yükselmesine neden oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Arnavutluk Başbakanı Rama, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki baş başa ve heyetler arası görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Arnavutluk'un dost ve kardeş müttefik bir ülke olduğunu ifade eden Erdoğan, Türkiye ve Arnavutluk'un asırlar boyunca birlikte yaşamış, birlikte mücadele etmiş, tarihe silinmez izler bırakmış iki kardeş ülke olduklarını belirtti.

ERDOĞAN'IN ESPRİSİ SALONU KAHKAHALARA BOĞDU

Basın toplantısı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı seçim esprisi salonda kahkahaların yükselmesine neden oldu. Erdoğan, Türkiye'nin yardımıyla yapılacak hastanenin üç ayda bitirileceğini açıkladı. Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ise bugünden üç ay sayarak 7 Nisan'da biteceği çıkarımını yapınca, Erdoğan "Seçimlerden önce biter" karşılığını verdi. Cumhurbaşkanı'nın seçim esprisi toplantı salonunu kahkahalara boğuldu. Arnavutluk'ta seçimler 25 Nisan'da yapılacak.

 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Serif 07.01.2021 15:53
    Allah basimizdan eksik etmesin Baskomutanimizi. Adam.
  • tokatlı 07.01.2021 13:00
    paşa aslan paşa vakarı duruşu yeter ALLAH eksikliğini vermesin.
  • Vatandaş 07.01.2021 11:33
    Erdogan da Baba Şevkati var.Her dost ulkenin iyi olmasini istiyor
  • Analizci 07.01.2021 07:30
    Sayın Rama Cumhurbaşkanı mızın yanında sanki bir devlet adamı değil de kalem müdürü gibi duruyor büyük olmak budur işte geçmişe bakınca gurur duyuyorum teşekkürler Başkanım
  • ali cem yılmaz 07.01.2021 04:50
    Bu mu kahkahaya boğan söz gerçekten ?