İzmir'in Buca ilçesinde sel sularında sürüklenen kadın, bekçiler tarafından kurtarıldı. O anlar bir cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi. İzmir'i etkisi altına alan sağanak yağış gece saatlerinde etkili olurken, birçok ilçede sağanak yağış sebebiyle sel meydana geldi. Buca ilçesinde Gaziosmanpaşa ve Özbekistan caddelerinin kesiştiği noktada 66 yaşındaki Bahtiye Tuna isimli kadın sel sularına kapıldı. Sele kapılan Tuna, bölgedeki bekçiler tarafından kurtarılarak polis aracıyla Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde sürüklenmeye bağlı yaralar oluşan kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

O anlar kamerada
Sel sularında sürüklenen kadının kurtarılma anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde sel sularına kapılan ve tırın altına sürüklenen yaşlı kadının bekçiler tarafından kurtarılması yer aldı.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Cafer 13.01.2021 16:55
    Yağmur yağar, seller akar, Türk insanı karşıdan bakar. Bu kadar su Denize akmak zorunda mı ? Barajlarda su kalmadı diye dövünüyoruz, bu boşa giden suları herhangi bir şekilde bir gölette toplama imkanı yok mu? Veya bir şekilde barajlara kanalize edilemez mi? Muhakkak vardır bir çaresi, ama arayana. Ha, ben iki tane daha heykel yapar bu işi hallederim diyorsanız o başka. Siz sadece havada şu dövün, o da yeter.
  • Gül izmir 13.01.2021 15:23
    Benim güzel Yurdumun guzel insanlari Allah sizin gibi guzel yureklerden razi olsun..cok gecmis olsun
  • Gül izmir 13.01.2021 15:20
    İzmir de kanal yok nereye gidicek sular hersene olan seyler ve en son gencecik bir can yok oldu bu yuzden ..belediye festival yapicaginina yol yap ..İzmir belediyesi gormek istemiyor İzmir liler siz nasil gormuyorsunuz ..buca boyleyse cankaya basmana konak kimbilir nasil..
  • Gökbörü 13.01.2021 11:22
    izmir gibi sağanak yağmurun çok yağdığı bir şehir de malesef yağmur suyu tahliye kanalları yok daha fecisi de yollar da hiç mazgal yok. Yağan 2 damla yağmurla yollar fırat nehrine dönüyor.
  • Yavuz yilmaz 13.01.2021 10:50
    Helal olsun gercekten gozlerim yasardi. Canim memleketim8n guzel insanlari rabbim razi olsun hepinizden
Daha fazla yorum görüntüle