Kılıçdaroğlu'na Babacan şoku! Toplantı karıştı, istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekibinde kritik bir istifa geldi. İddialara göre, Kılıçdaroğlu'nun ekonomi kurmaylarıyla yaptığı toplantıda Ali Babacan çıkışı istifaya neden oldu.

GİRİŞ 15.01.2021 00:53 GÜNCELLEME 15.01.2021 00:53
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Başdanışmanı ekonomist Prof. Dr. Mehmet Hasan Eken sosyal medya hesabından istifa kararı aldığını duyurdu.

 

Twitter’dan açıklama yapan Eken, “Gördüğüm lüzum üzerine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Başdanışmanlığı gorevimden istifa ettim. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur” ifadelerini kullandı.
 

Kılıçdaroğlu'nun dilencileri bakın kim çıktı! Yılın skandalına aday olur


TOPLANTI KARIŞTI, İSTİFA ETTİ
 
CHP'ye yakın kaynaklardan edinilen kulis bilgisine göre, Kılıçdaroğlu'nun ekonomi kurmaylarıyla yaptığı rutin toplantılardan birinde "AKP'nin ekonomi politikalarını eleştirin, Babacan dönemini de eleştirebilirsiniz ancak ismini verip onu direkt suçlamayın." dediği ve Kılıçdaroğlu'nun ekonomi başdanışmanı Prof. Dr. Eken'in istifa kararını bunun üzerine aldığı iddia ediliyor.

İSTİFALARIN ARKASI GELECEK İDDİASI

Kılıçdaroğlu'nun, Babacan hassasiyetinin daha fazla istifa getireceğini, hatta CHP içerisinde önemli isimlerin de istifa edecekler arasında olduğu iddia edilen kulis bilgileri arasında. CHP'ye yakın kaynaklar, Kılıçdaroğlu'nun, Babacan'ın ekonomi politikalarına ilgi göstermesini ideolojik bir sapma olarak değerlendiriyor ve CHP'nin ekonomi politik alanda bir kimlik sorunu yaşadığını iddia ediyorlar.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 61
  • zeki 3 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu neden fettullah hocaya sormuyorsun,istifaları nasıl durdururum diye.oda olmazsa bidene sorsan.dahada olmuyorsa imf den yeşil dolar alıp versen,ama içtiği suya,yediği ekmeğe ,teneffüs ettiği havaya ,bastığı topraga sahip olanlar yukarıdakilerin hiçbiri gecmez.sen o arkadaşlarınla partiyi yönet.
    Cevapla
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir CHP linin aşı maliyeti İman için aşı.yalan için aşı. İftira için aşı.hainlik için aşı.taciz tecavüz için aşı bu kadar aşıya ne kol dayanır ne devletin ekonomisi .
    Cevapla
  • Fehmi ünal 3 yıl önce Şikayet Et
    Şer ittifakları kendi aralarında boğulacaktır fitneci yalancı tecavüzcü hırsız iftiracılar kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşecektir o kuyuda boğulacaklardır
    Cevapla
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Özelleştirme politikalarının arkasında Ali Babacan da vardır. Şeker fabrikalarını eleştiriyorsan, Ali Babacan'ı da eleştireceksin. Mantıklı duruş budur.
    Cevapla
  • hüso 3 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar ben kılıçtaroğlunun arkasından ingiliz bayraklı bir elin ittirdiğini görünüyor gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma