Son Dakika: Seferhisar'da 4 büyüklüğünde deprem!

Son Dakika haberi; Ege Denizi’nde İzmir’in Seferihisar açıklarında AFAD verilerine göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir ve Manisa'dan hissedilen depremde, ilk edinilen bilgilere göre herhangi bir olumsuzluk olmadığı öğrenildi.

Son Dakika: Seferhisar'da 4 büyüklüğünde deprem!
Son Dakika: Seferhisar'da 4 büyüklüğünde deprem!
GİRİŞ 15.01.2021 20:50 GÜNCELLEME 15.01.2021 21:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre deprem, saat 20.20'de gerçekleşti.

Seferhisar'da 4 büyüklüğünde bir deprem

Seferihisar’a 18.25 kilometre mesafede gerçekleşen depremin derinliği 6.99 kilometre olarak ölçüldü. İzmir ve Manisa’dan hissedilen depremde, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz ihbarın bulunmadığı öğrenildi.

YORUMLAR 7
  • Gül izmir 3 yıl önce Şikayet Et
    Gecmis olsun İzmir im
    Cevapla
  • Hasip 3 yıl önce Şikayet Et
    Kıyamet diyoruz ama, Kıyamet yarın da kopabilir önemli olan ne yaptık hazırlık var mı? Aynı deprem gibi hazırsak o zaman gör kıyameti .
    Cevapla
  • Lokman 3 yıl önce Şikayet Et
    Yikilacak binalar yikildi zaten daha ne kaldiki
    Cevapla
  • Toprak 3 yıl önce Şikayet Et
    4 lük depremde de korkarsak yanmışız biz :)
    Cevapla
  • petrolcü 3 yıl önce Şikayet Et
    niye bu depremleri daha sık yaşar hale geldik, dünyanın 4 bir tarafında sık sık deprem haberlerini duyuyoruz. kıyametin alametlerinde biride depremlerin çoğalacağı dır, ne zaman bu yönlü düşüneceğiz?..
    Cevapla
  • Çorum19sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    Saniyesi uzun sürerse yıkıcı ve dahası Allah korusun Allah ölümün dahi hayırlısını versin öldürücü olabilir ayrıca 4 lük deprem deyip gülme Allah'ı Yaratıcımızı Halıkımızı Sahibimizi hatırlatır bize gelecek olursak insan oğlu günahkardır güçsüzdür zayıftır güçlü hatasız ve korkusuz olan yalnızca Allah (c.c) kul olduğunu bilen elbette korkar akıbetinden korkar hesap gününden korkar kabirden korkar Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    16 sene önce İzmir de oturuyordum....artık Seferhisar taraflarında ne varsa,senede en azından 1-2 deprem olmadan olmuyordu.ama şimdikiler biraz daha şiddetli sanırım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler