Kamboçya'da üç gün önce öldürülen Çinli çiftin kimliği belirsiz kişilerce rehin alındığı son anlar asansörün güvenlik kamerasına takıldı.

Kamboçya, bir apartmamanda ölü bulunan Çinli çiftin cinayetini konuşuyor. Ülkenin başkenti Punom Pen'de üç gün önce meydana gelen olayda Çin uyruklu Xiao Bo (38) ve kız arkadaşı Cao'nun (22) kaldığı apartman dairesinde bir temizlik görevlisi tarafından ölü bulundu. Kamboçya Polis Merkezi, tarafından başlatılan soruşturma kapsamında incelenen güvenlik kamerası görüntülerinde, Xiao ve Cao'nun silahlı iki kişi tarafından asansörden indirildiği ve apartman dairesine girdikleri görüldü. Cao'nun ağzında bant olduğu, silahlı saldırganlardan birinin ise silahını Xiao'nun beline doğrulttuğu görüntülere yansıdı.

ÇİN BÜYÜKELÇİLİĞİ CİNAYETİ DUYURDU

Kamboçya'daki Çin Büyükelçiliği, iki vatandaşının öldürüldüğünü duyurdu. Öldürülen kişilerin ailelerine ulaşıldığını açıklayan Çin'in Punom Pen Büyükelçiliği, "Kamboçya'daki Çin Büyükelçiliğimiz Punom Pen'de öldürülen iki vatandaşın ailelerine başsağlığı diliyor. Büyükelçilik bu cinayet davasını yakından takip ediyor ve olayın bilgisini aldıktan sonra hemen sonra Kamboçya İçişleri Bakanlığı ve Punom Pen Polis Departmanı ile iletişime geçmiştir. Kamboçyalı yetkililerden davayı bir an önce çözmelerini ve katilleri kanuna göre ağır şekilde cezalandırmalarını istiyoruz" ifadelerine yer verildi.

SALDIRIYI DİKKATLİCE PLANLADILAR

Kamboçya polisinden yapılan açıklamada, katillerin çiftle aynı katta bir daire kiraladıklarını gösteren kayıtlar nedeniyle saldırıyı dikkatlice planladıkları ifade edildi. Cinayetin neden işlendiğine ilişkin soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • SONER 16.01.2021 20:43
    Öldürülen kişi içeriye girerken kameraya dönüp sessizce bir şeyler söylüyor. Silahlı olan fark etmiyor. Büyük itimalle hesaplaşma; devamı var gibi...
  • özkonyalı 16.01.2021 18:19
    uygur kökenli olanlarıda zaten çin kendi öldürüyor. başka ülkelerde yaşayan çeçenleri rusların öldürdüğü gibii
  • Temelli 16.01.2021 15:11
    Dikkat ederseniz adamlar da Çinli ve büyük ihtimal Çin ajanları. Devlet işi gibi gözüküyor. Büyük ihtimalle öldürülenler ya Çin rejimine muhalif veya yurt dışına bilgi (askeri, siyasi, teknolojik, bilimsel vb.) sızdıran kişiler.
  • Ajan 16.01.2021 13:36
    Bunların ikiside professiyonel. Devletin bu işle bilgisi var neticede mafya devleti
  • ne. 16.01.2021 12:09
    sanırım bunlar diyorki ARKADAŞLAR biz öyle bir ş....sizlik yapalım ki cehenneme gdelim diyorlar herhalde arkadaşlar ben bu dünyadan nefret ediyorum yaa sizz....
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek