Konya’da öfkeli koca, karısını ve 1,5 yaşındaki kızını kaynar suyla yaktı!

Konya’da kahvaltı için uyandırmak istediği eşi tarafından üzerine kaynar su dökülen genç kadın ve 1,5 yaşındaki kızı yaralandı. Gözaltına alınan şüpheli koca, adliye kontrol kararıyla serbest kaldı. Tedavi altına alınan genç kadın, karara tepki gösterdi.

Konya’da öfkeli koca, karısını ve 1,5 yaşındaki kızını kaynar suyla yaktı!
Konya’da öfkeli koca, karısını ve 1,5 yaşındaki kızını kaynar suyla yaktı!
GİRİŞ 16.01.2021 13:55 GÜNCELLEME 16.01.2021 14:19
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Zeki Dursun/Haber 7

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesinde yaşandı.

 

İddiaya göre; Rukiye A, 5 yıl önce evlendiği Ali A'nın zaman zaman şiddetine maruz kalarak ayrılma noktasına geldi. Genç kadın boşanma davası da açtığı eşiyle 9 ay kadar önce yeniden bir araya geldi. Olay sabahı eşini kahvaltı yapması için uyandırmak isteyen genç kadın, 1,5 yaşındaki kızı Eylül ile birlikte dehşeti yaşadı. Ali A, kahvaltı sofrasında oturan eşinin ve kızının üzerine sıcak su döküp, yaktı. Eşinin elinden kurtulup karşı komşusuna sığınan Rukiye A'nın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Genç kadın, kızıyla birlikte Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

SERBEST BIRAKILDI

 

Gözaltına alınan Ali A, ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

“SICAK SUYU YÜZÜME DÖKMEYE ÇALIŞTI”

Tedavisi süren Rukiye A, kızıyla birlikte yaşadığı dehşeti şöyle anlattı:

"Sabah eşime kalk kahvaltı yapalım dedim. Beni neden uyandırıyorsun? Ben gece hiç uyamadım diyerek bana kızdı. Ben de kahvaltını yap sonra yatarsın, çocuk çok huysuz bir daha hazırlayamam dedim. O kalkmayınca biz çocuğumda sofraya oturduk. Yer sofrası kurmuştum. Kettle da biraz sıcak su kalmıştı. Sıcak suyu yüzüme dökmeye çalıştı. Suratımı diğer tarafa çevirdiğimde su sırtımdan aşağıya döküldü. Sırt, göğüs, kollarım ve kalçamda yanıklar var. Çocuğumun da ayağında yanıklar var. Vücudumda ikinci derecede yanıklar oluştu." dedi.

'BEN ACI ÇEKERKEN O DIŞARIDA DOLAŞIYOR'

Şikayetçi olduğu eşinin adli kontrol kararıyla serbest bırakılmasına kabul edemediğini belirten Rukiye A, "O kadar çok canım yandı ki kalkıp can havliyle kaçmaya başladım. Ben çocuğumla birlikte kaçarken üzerime tekrar sıcak su attı. Su kalçama geldi. Bir de şiddet uyguladı. Beni sürükleyerek banyoya götürürken çocuğumun ağlama sesini duydum. Bir an onun elinden kurtuldum ve çocuğumla birlikte karşı komşuma sığındım. Sonra polise haber verdim. Şikayetçi oldum. Adli kontrol kararıyla serbest kaldı. Ben burada acılar içerisinde kalırken onun dışarıda elini kolunu sallayarak gezmesi zoruma gidiyor. Ben sırtımın üzerine bile yatamazken o bir yerlerde geceleri rahatlıkla uyuyor. Ben çocuğumu bile kucağıma alamıyorum. Ben sadece hakkımı istiyorum. Hak ettiği cezayı almasını istiyorum" diye konuştu.

ŞÜPHELİ KOCA: O BENİ YAKACAKTI

Ali A’nın da ifadesinde, "Aramızda bir arbede oldu. O da beni yakmaya çalıştı. Sıcak su bana da geldi. Bu arada ben de yaralandım " dediği öğrenildi.

Rukiye A'nın avukatı adli kontrol kararına itiraz edip, Ali A'nın tutuklu yargılanmasına yönelik savcılığa başvuruda bulunacaklarını söyledi.

YORUMLAR 19
  • hayrettin kara 3 yıl önce Şikayet Et
    nasıl bir adalet var hakim nasıl serbest bırakıyor kadını yakmış çocuğunu yakmış, şimdi gidip daha kötü şeyler yapacak o sapık, acilen tutuklanıp cezalandırılmalı,
    Cevapla
  • Adalet Suçlusever 3 yıl önce Şikayet Et
    Aferin hakimlere... SİSHASİ (Suçlular İçin Süper Hızlı Adalet Sistemi) i hemen devreye sokmuş ve adamcağızı serbest bırakmışlar... Şimdi ikinci aşama olarak kadını ve çocukları derhal tutuklayıp süründürmek kalıyor... SİSHASİS var durmak yok !
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Adalet mi dediniz? Bu ülkede adaletin A'si yok. Siyasiler ve adaletciler Ahirette yatacak yeriniz yok. Bütün suçluları serbest bırakıyorsunuz, Allah'a nasıl hesap vereceksiniz? Mazlumların ahı sizi bu dünyada da, ahirette de bulacak.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim hakimler nasil bir insn anlamadim, mahkemeyi kubrada Allahda szin bu adeletinizin hesabini soracak
    Cevapla
  • adem 3 yıl önce Şikayet Et
    insandan çok hayvanlar var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!