Son dakika: 16 Ocak koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 16 Ocak koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 156 bin 792 Kovid-19 testi yapıldı, 7 bin 550 kişinin testi pozitif çıktı, 168 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta sayısı 2 bin 265 oldu, 8 bin 5 kişinin Kovid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 2 milyon 254 bin 52'ye yükseldi.

Son dakika: 16 Ocak koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika: 16 Ocak koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 16.01.2021 20:14 GÜNCELLEME 16.01.2021 20:14
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 168 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 23 bin 832 yükseldi.

Toplamda 27 milyon 223 bin 445 test yapıldı. Bugün 156 bin 792 test yapıldığı, 7 bin 550 yeni vaka, 902 de yeni hasta sayısı olduğu belirtildi. Toplam vaka sayısının 2 milyon 380 bin 665, bugün iyileşen 8 bin 005 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısının 2 milyon 254 bin 052 yükseldiği, toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 4,5, ağır hasta sayısının ise 2 bin 265 olduğu açıklandı.


 

 

 

YORUMLAR 46
  • amin 3 yıl önce Şikayet Et
    allah(c.c)encamları hayretsin(amin)
    Cevapla
  • İstanbullu 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayıların düşmesinden rahatsız olan ,rahatsızları hayretle izliyoruz. Bunlar chdp ve fetö trolleri değilse acıyorum hallaerine.
    Cevapla
  • Esnaf 23 3 yıl önce Şikayet Et
    teksilticiyim lütfen kısıtlamaları kaldırin kira bagkur borçlar ödemeler giderler haftada 5 gün 9 saat çalışarak ödenmez kısıtlama kalkmasın diyenler memur maaşlı biz değiliz malesef
    Cevapla
  • ............. 3 yıl önce Şikayet Et
    hükümetimiz yapacaktır gereğini evelallah
    Cevapla
  • Emine.master 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde günlük zaten ortalama 1.800 civarında insan vefat ediyor değişik sebeplerle ve hastalıklarla bunun 150 tanesi corona bunun için bu kadar önlem bu kadar ekonomik kısıtlama ve Maske saçmalığı ve psikolojik rahatsızlıklar gerçekten gereksiz bir durumdu, İnşallah en kısa sürede hepsi kalkar biter artık iyce kabak tadı vermeye başladı.
    Cevapla
  • Alperr 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim kedim bile senden mantıklı
    Cevapla
  • doğrucu 3 yıl önce Şikayet Et
    okadar kısıtlamaya ve izole yaşamaya rağmen 170 ölüyor. burdan bile nekadar tehlikeli olduğu anlasilir, düşünene ve anlayana tabiki. kısıtlama vs olmasa abd ile yarışırdik, hastaneler covid harici hic kimse giremezdi, saglik sistemi çökerdi, şu anki ekonomiyi de mumla aradik, ekmek vs icin kuyruğa girerdik, saglik herseyin basidir unutma, az daha sabredicez, hersey cok daha guzel olacak inşallah, Allah sabredenlerle birliktedir.
    Cevapla
  • serhat 3 yıl önce Şikayet Et
    cok sacma bir dusuncedesin, gunluk o kadar insan öldugu malum, kisitlamardaki amac saglik sisteminin cökmemesi icindir ve butun dunyada boyledir, kisitlamalar olmasa sonuclar cok daha korkunc olurdu, millet hastalaninca hastaneye saglik kuruluslarina bas vurmasin evinde ölsun diyorsan o baska
    Cevapla
  • Karadeniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları kısıtlamalar sürmeli diyor , komşusunun sofrası dolumu boşmu bakmışmı.
    Cevapla
  • Guaidoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Problem yok Sen cik disari hem kendini hem milleti öldür. Kim ac kalmissa devlet ekmegini gönderiyor. Telefon ac sana yardim ederler. Olmadi gönder bilgilerini ve hesap nonu biz yardim edelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!