Tuzla Belediye Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, pencereden bakarak kar yağsın diye dua eden Down Sendromlu bir çocuğun isteğini görünce, belediye ekiplerine talimat vererek saatler içinde evinin önüne bir kamyon kar getirtti. Belediye personeli tarafında eline kar topu verilen çocuk getirilen kar yığınları ile diğer arkadaşları ile birlikte kar topu oynadı.

İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı bazı ilçelerde etkili olurken, özellikle denize yakın ilçelerde kar topu oynamak isteyen çocukların beklentilerini karşılamadı.

Bu durumu Tuzlada yaşayan Down Sendromlu bir çocuk pencere önünden dışarı bakarak kar yağsın diye dua ederken ailesi tarafından Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı etiketleyerek paylaştı.

Bu paylaşımı gören Tuzla Belediye Başkanı Dr. Yazıcı ise ilçede biriken karları temizlemekle görevli personele verdiği talimatla toplanan kar birikintilerini kar topu oynamak isteyen çocuğun evinin önüne götürdü. Belediye personeli tarafında eline kar topu verilen çocuk getirilen kar yığınları ile diğer arkadaşları ile birlikte kar topu oynadı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Selami Kozan 18.01.2021 14:19
    Var olasın başkan..
  • Yolcu 18.01.2021 14:15
    MaaşaAllah, ne incelik....
  • Gulen 18.01.2021 14:01
    Başkan dediğin böyle olur Ömrün uzun sağlıklı olsun başarılar diliyorum belediyelere örnek tek başkan
  • ille de Niksar 18.01.2021 13:39
    harikasınız yaa Allah sizi çok sevsin başkan Allah senden razı gelsin. Ne güzellik yapmışsın, sen ne güzel insansın yaaa.. TEŞEKKÜRLERR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek