Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Ülke TV'de yayınlanan Faruk Aksoy'un sunduğu Haber Servisi'ne konuk oldu. Sarıgül, en çok merak edilen konular arasında yer alan 'Hangi ittifakta yer alabilir?' sorusuna net cevap verdi.

Sarıgül açıklamasında, ''biz kesinlikle milletin ittifakında olacağız. Tek başımıza ikltidara geleceğiz ve inanın ki büyük başarılar elde edeceğiz. Türkiye Değişim Partisi, uzun yıllar canla başla bütün milletimizi kucaklayarak yol alacaktır'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 128 Yorum Var
  • Neco 23.01.2021 15:58
    Pkk ile işbirliği yapanları kınıyorum 40 yıldan fazladır polis, asker, ögtetmen, doktor, memur, sivil demeden bu ülkenin insanlarını öldüren ermeni terör örgütü pkk ve meclisteki siyasi uzantısı hdp ile çalışanlar kesinlikle kaybedeceklerdir. MİLLET HERŞEYİ GÖRÜYOR
  • Yavuz Beykoz 19.01.2021 16:31
    Bence sen 3. Bir ittifak kur, ne millet, ne cumhur sana ancak artistlik bir ittifak yakışır, her tarafınızdan yalan dolan akıyor, sizden bir şey çıkmaz, oturun artık yerinizde, ahireti düşünün de bugüne kadar bu ülkeye biz niye hizmet etmedik hep bu milleti kandirdik diye tövbe istiğfar Çekin, belki affeder sizi yüce mevlam,,,
  • salim 19.01.2021 16:18
    bu millet ne zaman akıllanacak.bit pazarına gerimi dönecek.milleti aptalmı zannediyorlar.çok safız herhalde.
  • Salahattin Adana 19.01.2021 15:57
    Bu ve bunun gibi kişilerin dertleri Türkiye değil,tek dertleri koltuk ve Devletin imkanlarından hiçbir katkı sağlamadan yararlanmak ve Çaka satmak; bu millet Şişli yi sana emanet vermedi,hangi yüzle milletten vekalet istiyorsun?????
  • LİDER 21 19.01.2021 14:53
    Ey Sarıgül, yola devam etmek istiyorsan. Bay kemal,den, HDP ,den birde O Takiyeci Hacıye,den uzak dur.
Daha fazla yorum görüntüle