Emeklilere 2.000 TL ikramiye verilecek! 2021 Ramazan ve Kurban Bayramı ödemeleri tarihleri...

Ramazan ve Kurban Bayramlarında verilen 1.000’er TL emekli ikramiye ödemesi bu yıl da devam edecek. Yılda iki verilen emekli ikramiye ödemesine bu yıl zam yapılıp yapılmayacağı araştırılıyor. Peki 2021 emekli ikramiye ödemesi ne zaman? Emekli ikramiyelerine zam yapılacak mı?

Emeklilere 2.000 TL ikramiye verilecek! 2021 Ramazan ve Kurban Bayramı ödemeleri tarihleri...
Emeklilere 2.000 TL ikramiye verilecek! 2021 Ramazan ve Kurban Bayramı ödemeleri tarihleri...
GİRİŞ 28.01.2021 08:18 GÜNCELLEME 28.01.2021 08:18
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Emeklilere 2021 yılı Ramazan ve Kurban Bayramında olmak üzere iki defa emekli ikramiye ödemesi yapılacak. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafında  ödeme tarihleri kesin olarak duyurulacak. Emekli ikramiye ödemelerinden toplamda 12,5 milyon emekli yararlanacak. Peki Ramazan ve Kurban Bayramı emekli ikramiye ödeme tarihleri ne zaman?

2021 EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ

2021 yılı Ramazan Bayramı 13-15 Mayıs tarihlerine denk geliyor. Eğer erken ödeme yönünde bir karar alınmazsa Ramazan Bayramı ikramiyesinin 10-12 Mayıs tarihleri arasında ödenmesi bekleniyor. Kurban Bayramı ise 20-23 Temmuz tarihleri arasına denk geliyor. Buna göre de Kurban Bayramı ikramiyesi, 12-19 Temmuz arasında bekleniyor. Tam tarihleri Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyuracak..

* Ramazan Bayramı İkramiyesi: 10-12 Mayıs 2021

* Kurban Bayramı İkramiyesi: 12-16 Temmuz 2021

YENİ EMEKLİLER DE ÖDEME ALACAK

Bayram ikramiyelerinden yeni emekliler de yararlanacak. Mayıs sonuna kadar emekli aylığı bağlananlar bu yılki 2 bayram ikramiyesini de, Temmuz sonuna kadar emekli aylığı bağlananlar ise Kurban Bayramı ikramiyesini cebine koyacak.

2021 EMEKLİ MAAŞLARI NE KADAR OLDU?

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına yüzde 8.36, memur emeklilerine ise yüzde 7.3 zam yapıldı. Buna göre, en düşük emekli maaşı esnafta 2 bin 44, 2000'den önce emekli olan SSK'lılarda 2 bin 419, memurda ise 3 bin 21 lira oldu.

4C(Kamu Çalışanları) İkramiye ve Maaş Hesaplama

HESAPLAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR 29
  • Semiha 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun eskiden ikramiye yoktu şans liyiz
    Cevapla
  • Esra 3 yıl önce Şikayet Et
    Bencede senede ikikere veriliyor bu paralar cok az buparayi kilicdaroglu onermisti kac senedir yerinde sayiyor sayin cumhurbaskanim siz artirin bu parayi enaz 2 tele olsun nolur acdan oluyoruz gecinemiyoruz
    Cevapla
  • Kemal Üner 3 yıl önce Şikayet Et
    1000 TL çok düşük bari 2000 yapımda birşeye benzesin.askari ücretin 3/1 i kadar neredeyse.
    Cevapla
  • Semiha 3 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden ikramiyemi vardı düşükse alma
    Cevapla
  • HÜLYA BAŞAR 3 yıl önce Şikayet Et
    Değerli Bakanımız Zehra'zümrüt'Selçuk bu 2000- yılı 4/A Engelli emeklisiyim İntibak yasası çıkmasını isterim çalışmalarınızı başarılı buluyorum sizleri çok seviyoruz Ailecek Akparti Hükümetine Teşekkürler
    Cevapla
  • Muzaffer Karadeniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen daha çok beklersin.Yaz var kış var,evecek ne iş var demişler. Sen kendini böyle avutmaya devam et.Ninni yavrum ninni,uyusun da büyüsün ninni.
    Cevapla
  • GAZANFER AYYILDIZ 3 yıl önce Şikayet Et
    GAZANFER AYYILDIZ BAYRAĞIMIZ AYYILDIZ SANCAĞIMIZ AKPARTİ TEŞKİLATIDIR YURDUMUN ÜSTÜNDE EZANLAR SELALAR DİNMEZ ŞANLI ALBAYRAĞIMIZ GÖKLERDEN İNMEZ AÇIKLAMA: BİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÖNDERİMİZE KALBİMİZİ VERDİK BİZ İKRAMİYE İÇİN DEĞİL ERDOĞAN ÖNDERİMİZİN KALBİNİ SEVİYORUZ ERDOĞAN ÖNDERİMİZİN MERHAMETİNİ SEVİYORUZ ERDOĞAN ÖNDERİMİZİN ZEKASINI SEVİYORUZ ERDOĞAN ÖNDERİMİZİN KIYMETİNİ ÇOK BİLELİM DEVLETİMİZ ZATEN ELİNDEN GELENİN FAZLASINI YAPMAKTADIR r
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin Tuz'un kuru herhalde. Emekli aylıkları açlık seviyesinde. Emekliye verilmeyen paraların köprü yapan müteahhitlere garanti ücret olarak ödendiği söyleniyor. Yazık değilmi bu Millete...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”