Meteoroloji’den gelen peş peşe gelen uyarıların ardından Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Otosanti 32. Cadde'deki bir iş yerinin çatısı şiddetli lodos nedeniyle uçtu.

Çatı, 5 aracın üzerine düştü. Uçan çatı parçaları ise yoldan geçen bir vatandaşa isabet etti. Yaralanan vatandaş, gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı. Çatısı uçan iş yerinin duvarında da çökme meydana geldi.

Kentte lodos nedeniyle 4 iş yerinin çatısının uçtuğu, 19 araçta maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

Öte yandan, çatının uçma anı kameraya yansıdı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • mehmet 29.01.2021 13:15
    Kul kusurlarını Allah'ın kudreti diyerek mazur göremeyiz. insan ne yapıyorsa yapabileceğini en iyisini yapar sonrasında Allah'a tevekkül eder. kıytırık saç vidalarsanız her rüzgara dayanmaz birinin kafasına uçar.
  • mehmet 29.01.2021 13:13
    Kul kusurlarını Allah'ın kudreti diyerek mazur göremeyiz. insan ne yapıyorsa yapabileceğini en iyisini yapar sonrasında Allah'a tevekkül eder. kıytırık sac vidalarsanız her rüzgara dayanmaz birinin kafasına uçar.
  • mehmet 29.01.2021 13:10
    gündem free, bizde şiddetli fırtına gördük önümüze binanın çatısı komple düştü, yanyana iki binadan birinin çatısı uçuyorsa mantıken diğerinin daha sağlam olduğu aşikardır. neticede rüzgar zayıf bulduğu yerden uçurur, karadüzen yapılardan dolayı meydana gelen kazalardan bahsettik, dikkat edelim şiddetli rüzgarlarda kafamıza birisinin eksik çaktığı çivi yüzünden sac düşmesin. kul kusurlarını Allah'ın kudreti diyerek mazur göremeyiz.
  • Gündem free 26.01.2021 19:22
    Mehmet ,sen hiç hortum gördünmü ? Görme aklını alır ,Allah cc kudreti bu ne olacağını ancak o bilir. amerikada ki hortumları seyret.
  • mehmet 26.01.2021 18:12
    işyeri çatısı değil kaçak yapılan kalitesiz çürük sundurmaların sebep olduğu kazadır. özellikle kaçak yapıların sebep olduğu zararlarda suç daha farklıdır. örneğin ehliyetsiz kaza yapıldığında daha fazla suçlu olursunuz gibi.