Erdoğan balık aldı, esnafla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'ne gittiği sırada Çengelköy’de durarak esnafla sohbet etti. Ardından bir balıkçıdan lagos balığı aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Vahdettin Köşkü’ne geçti.

GİRİŞ 29.01.2021 17:31 GÜNCELLEME 29.01.2021 18:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hz. Ali Camii’nde cuma namazını kılmasının ardından İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'i kabul etmek üzere Vahdettin Köşkü’ne hareket etti.

Yolda bir süreliğine durarak makam aracından vatandaşı selamlayan Erdoğan, ardından bir balıkçıdan lagos balığı satın aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendileriyle bir süre sohbet ettiğini ve balık aldığını belirten balıkçı da bu olaydan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Vahdettin Köşkü’ne geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisinden balık aldığı balıkçı esnafı Yusuf Terletme, "Allah razı olsun. Dükkanımızın önünden geçerken durdu sağ olsun. Tezgahımızın en büyük balığını, lagos balığını aldı. 10 kilo 300 gram. Güzel bir tercih yaptı. Akdeniz balığı, çok güzel bir balık. Tezgahımızı şenlendirdi. Her zaman geçerken kornaya basar selamını verir. Balık üzerine sohbet ettik. Dünya liderim gelmiş tezgahımıza, insan mutlu olmaz mı" dedi.

YORUMLAR 4
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Kilo 60 TL desek 10 kilosu 600 TL balıkçının yüzü neden gülmüyor
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Vay be yalan dolan bak hele
    Cevapla
  • Kayserili 3 yıl önce Şikayet Et
    Reisimiz den allah razı olsun reisimizin devletimizin başında olması bizler için allah cc lütfü ne kadar şükretsek az bazı olumsuzluklar oluyor onlarıdabiliyoruz devlet yönetimi kolay degil insan bazı zamanlar kendi ailesinde birligi saglıyamıyor
    Cevapla
  • Mesut 3 yıl önce Şikayet Et
    Restaurant tan paket alda sıkıntılarımızı görün başkanım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!