RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den Özgür Özel'e sert cevap!

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, kendisini hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e sosyal medya hesabı Twitter'dan sert cevap verdi.

GİRİŞ 30.01.2021 16:02 GÜNCELLEME 30.01.2021 18:00
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, yazılı açıklamasında reklam süreleriyle ilgili yasal düzenleme yapılmasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Şahin, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in TBMM Genel Kurulunda bu açıklamasını gündeme getirerek eleştirmesi üzerine Twitter hesabından açıklama yaptı.

Özel'in konuya ilişkin Twitter paylaşımını da paylaşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Kanun yapma görevinin Yüce Meclisimizde, kanun teklifi verme yetkisinin de milletvekillerimizde olduğunu aziz milletimizin her ferdi bilir. TBMM tarafından seçilen Üst Kurul Üyeleri olarak bizler de elbette bunun bilincindeyiz.

Milletvekillerimiz kanun teklifi hazırlarken vatandaşlarımızın, sektörün ve kamu kuruluşlarının ihtiyaçlarını tespit edebilmek adına kurumlardan bilgi almaktadırlar.

Bu bağlamda yapılan bir değerlendirmeyi başka yerlere çekmek insafsızlıktır, vicdansızlıktır, art niyetliliktir. Bu hadsiz zehirli dili aziz milletimizin takdirine bırakıyorum.

ÖZGÜR ÖZEL NE DEMİŞTİ?

CHP'li Özgür Özel, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'i şu sözlerle hedef almıştı;

"RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, hadsiz adam! "Kanunu hazırladım, Meclise sevk edeceğim" diyor. Bu Ebubekir'i geri çağırmak için getirin kanun teklifini, iki elle kimi diyorsanız yerine hemen seçelim, alın bunu görevden. Çekin bu hadsizi oradan!" 

YORUMLAR 51
  • CABBAR 3 yıl önce Şikayet Et
    şu karikatür tipli özgür özel denen kıl kurdunu bırakın kendi kendine konuşsun dursun,pek ciddiye almayın.
    Cevapla
  • Erol 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet doğru söylüyorsun çok hadsiz bir adamsın özgür özel sevgi duymak zorunda değilsin ama herkese saygı duymak zorundasın
    Cevapla
  • Aytekin 3 yıl önce Şikayet Et
    Özgür Özel sen ağzınla kuş tutsan getirsen, o kuşu bile birinden yalanla iftirayla almışındır. Her yerin yalan her yerin çamur
    Cevapla
  • bekir sağlam 3 yıl önce Şikayet Et
    pkk sevici, pkk yalakası CHP militanlarının devletin atadığı kurum müdürüne kanun öğretmek haddi değildir.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu partide taciz tecavüz hırsızlık yolsuzluk duyulunca hemen o olayı unutturacak bir açıklama yapılır dikkat edin SON TECAVÜZ OLAYI UNUTULDU SANIYORLAR
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt