Ordu'da savcının şikayetçi olduğu kişi serbest bırakıldı

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir cumhuriyet savcısının şikayeti üzerine ifadesi alınan şüphelinin serbest bırakıldığı ve gözaltında tutulmasının söz konusu olmadığı bildirildi.

Ordu'da savcının şikayetçi olduğu kişi serbest bırakıldı
Ordu'da savcının şikayetçi olduğu kişi serbest bırakıldı
GİRİŞ 31.01.2021 15:41 GÜNCELLEME 31.01.2021 15:44
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Ünye Adliyesinde görevli bir cumhuriyet savcısı, ikamet ettiği sitenin kapalı otoparkında bulunan aracının cam sileceklerine zarar verildiği ve aracına not bırakıldığı şeklinde şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında notu yazdığı ve aynı sitede ikamet ettiği belirlenen S.U'nun, İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı.

S.U, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

Konuyla ilgili dün bazı basın ve sosyal medyada yer alan "Savcının yanlış parkına yazılı sitem gözaltı yaptırdı" şeklindeki haber ve paylaşımlardaki gibi şüphelinin, gözaltında tutulması, tutuklanması veya cezaevine gönderilmesinin söz konusu olmadığı belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 107
  • Avukat 3 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef bakanın açıklaması tatmin edici değil !
    Cevapla
  • YILDIRIM 3 yıl önce Şikayet Et
    Kısıtlı bir görüntü ile savcı beyin diğer araçların geçişini engellediğini söylemek oldukça zordur. Ancak eğer söylendiği gibi geçişi engelleyecek bir park etme varsa, ben savcı beyin yerinde olsaydım, o notu bırakan şahsı arayıp derdim ki “bey efendi bıraktığınız not ile hatamdan dolayı beni çok nazikçe uyardığınız için teşekkür ederim”. Keşke öyle yapsadı. Neyse memleketin iç-dış güvenlik, işsizlik ve pandemi gibi tonla meselesi varken, böyle ferdi olumsuzlukları genelleştirmeden geçersek iyi olur derim.
    Cevapla
  • gdfg 3 yıl önce Şikayet Et
    savcı olmak herşeyi yapmak demek değil.yazı astı diye adammı atılır içeri.siz hırsızları katilleri neden salıyorsunuz .diye sorarlar adama
    Cevapla
  • DEMİRCİ 3 yıl önce Şikayet Et
    İfade almak dahi yanlış
    Cevapla
  • baskan 3 yıl önce Şikayet Et
    Savcıysan hakimsen avukatsan adalet senin için var gerisi sürünsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”