Savcının aracına not bıraktığı için gözaltına alınan kişi 'tehdit'ten yargılanacak

Ordu'nun Ünye ilçesinde savcının aracına 'not bıraktığı ve sileceklerine zarar verdiği' gerekçesiyle gözaltına alınan şahıs hakkında dava açıldı. Şahsın avukatı, "İmzasız mektup yoluyla tehdit"den işlem yapıldığını açıkladı.

Savcının aracına not bıraktığı için gözaltına alınan kişi 'tehdit'ten yargılanacak
Savcının aracına not bıraktığı için gözaltına alınan kişi 'tehdit'ten yargılanacak
GİRİŞ 01.02.2021 19:39 GÜNCELLEME 01.02.2021 19:41
Bu Habere 236 Yorum Yapılmış

30 Ocak Cumartesi günü yaşanan olayda iddiaya göre, sitenin otoparkına park edilen aracın diğer araçların geçişine engel olduğu gerekçesiyle Süleyman Uysal "Arabayı koyduğunuz alan yol geçişi. Bilginize" diye bir not yazarak aracın sileceğine bıraktı. Aracındaki notu gören Cumhuriyet Savcısı E.T.G sitenin WhatsApp grubuna, "Bu notu yazan bana bu numaradan ulaşsın" diye yazdı. Notu yazan Süleyman Uysal gruptaki numarayı aradı ve notu kendisinin yazdığını beyan etti. Bunun üzerine savcının şikayeti üzerine siteye gelen polis ekipleri, Süleyman Uysal'ı gözaltına alıp emniyete götürdü. Nöbetçi mahkemeye sevk edilmek üzere işlemler yapıldı. Ancak nöbetçi mahkemenin "Ertesi gün getirin, bu gece nezarette kalsın" dediği iddia edildi.

"NAZİK BİR NOT 'TEHDİT' SAYILDI"

Araya birilerinin girmesi neticesinde gece saat 22.00'de emniyetten salıverilen Süleyman Uysal, 31 Ocak Pazar gününü nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Süleyman Uysal'a "mala zarar verme ve tehdit notu bıraktığı" gerekçesiyle dava açıldı.


Süleyman Uysal konuyla ilgili sessizliğini korurken, avukatı Yiğit Küçükoğlu açıklamalarda bulundu. Avukat Küçükoğlu, "Olayın bu boyutlara ulaşmasını istemezdik. Müvekkilim her zamanki gibi aracını otoparka çektiği sırada yabancı plakalı aracın ya misafir ya da yeni gelen bir kiracıdır diye düşünerek geçişi engellediği için bir not bırakır. Bu gayet normal iken araç sahibi olan yargı mensupları durumu sitenin WhatsApp grubundan bu notu kimin bıraktığını araştırırlarken Süleyman Uysal yazıyı kendisinin yazdığını beyan eder ve kolluk güçlerince emniyete alınır. Olaya müdahil olduk ancak yazılan notun isim olmadığı için bir tehdit unsuru olduğu ve silecek kırıldığı gerekçesiyle mala zarar verme riski olduğundan şahsa dava açıldı. Nazik bir not 'tehdit' sayıldı. Ancak ben konunun ilk mahkemede kapanacağına inanıyorum" dedi.

YORUMLAR 236
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    bu davayı kabul edecek hakim varsa adaletin bittiği noktadır. Tabiki resimdeki nottan başka birşey yoksa
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 3 yıl önce Şikayet Et
    maalesef hukukun geldiği son nokta. Diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Bravo savcım çok büyüksün.
    Cevapla
  • Turgay Kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılıç korkakların elinde olursa devletin gücünü şahsi çıkarları için kullanıp milletin Adalete olan güvenin sarsarlar. Hala bunları savunan ahmak kardeşim umarım bu haksızlık senin başına gelince de Savcının bir bildiği vardır dersin...
    Cevapla
  • serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun böyle adalete adet bakanı uyumaaa uyan sen izin verdin ama soruşturmaya yargı da eşitlik neredee
    Cevapla
  • Tarafsız 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın savcimizin de vardır bir bildiği yok yere şikayette bulunur mu?
    Cevapla
  • varsa söylesin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir bildiğini gerekçe göstermiş işte. Malına zarar verilmiş. Başka bir bildiği varsa neden söylemiyor? Kişisel kinini buraya yansıtmış olamaz mı? Makul bir şeyi yok.
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    yüksek yerlerde tanıdığı vardır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor