Giresun’da yayalar için kırmızı ışığın yandığı anda yolun karşısına geçmek isteyen 2 kişiye seyir halindeki araç çarptı. Çarpma anı araç kamerası ve güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, bugün saat 14:15 sıralarında meydana geldi. Giresun’un Eynesil ilçesinde yayalar için kırmızı ışığın yandığı esnada yolun karşısına geçmek isteyen Reyhan Dede (51) ve Makbule Kılıç (59) isimli 2 yaya koşar adımlarla yola atladı. O esnada emekli öğretmen olduğu öğrenilen sürücü Muhsin Avcı kontrolündeki 28 AAY 501 plakalı araç, Eynesil ilçesi istikametinden Görele ilçesi istikametine sol şeritte ilerlerken Çavuşlu beldesinde ışıklı kavşağa gelince karşıdan karşıya geçmekte olan Reyhan Dede ve Makbule Kılıç’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce savruldular. Meydana gelen olayda yaralanan Reyhan Dede ve Makbule Kılıç, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Görele Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Çarpma anı hem araç kamerasına yansırken hem de yakınlardaki bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Araçta ise maddi hasar meydana geldi.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • üzüldüm 03.02.2021 00:24
    beklemeye hiç tahamüllü yok. insanları. ne zaman karşıaya geçeçek olsam lamba ışını beklerim.sürüyle kişi bekliyeceği.1 dakiia. sabr edemez.atra kendini.caddeye.canının kıymetini. bilmezsen.kapa gözünü. yolda yürü.can seninse ilk önce tedbirini kendin alıcan.
  • Aylin 02.02.2021 22:56
    Yilmaz yorumcu sen bu kafayla hic trafige cikma ,, ya kardeşim adam kurallara göre yolunda seyir ediyor lambasida yeşil daha ne yapacak, Kusurlu olan yayalar, ama sende bunu idrak edecek kapasite yokki
  • Yilmaz 02.02.2021 22:42
    türk soförü oldugu belli. nasil da acemi. sag seritte duranlar keyf olsun diye durmuyor insan onlari görünce bir düsünür yolda göremedigim bir engel mi var diye. benim aklima hayvan gelirdi mesela.
  • Ahmet 02.02.2021 22:25
    Ilkokullar'da gösterilmeyen Derslerin zararlri zannedersem.
  • Başkan 02.02.2021 21:24
    Yolun sağ tarafında duran araçlar var.Yayalar sol taraftaki aracı görmemişler.Geçiş üstünlüğünü kanunlarla yaya verenler bu kazadan sorumludurlar
Daha fazla yorum görüntüle